ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.6.2019 | 20:12

Μου έλειψε το φλερτ.

Το παιχνίδι με τις λέξεις και τις ματιές που οδηγεί στο σεξ καμιά φορά και σε κάτι περισσότερο. Με προσεγγίζουν άντρες αλλά δε με φλερτάρουν απλά ρωτάνε πως με λένε και μιλάνε για τον εαυτό τους ή τη δουλειά τους. Μιλάμε όπως θα μιλούσα και με μια φίλη και μετά μου ζητάνε το τηλέφωνο ή με ρωτάνε αν θέλω να βγούμε. Λέω όχι σε τέτοιες περιπτώσεις γιατί δεν υπάρχει ερωτισμός, αναρωτιέμαι που είναι η διαφορά αν μιλάνε με κολλητό ξαδέρφη ή κοπέλα που τους αρέσει. Παλιότερα βγήκα ραντεβού με τέτοιον τύπο με κάποιον ήμασταν και μαζί ένα διάστημα ήταν η ξενέρα σε όλο της το μεγαλείο νόμιζα ότι κάνω σεξ με τον γείτονα που ξέρω δέκα χρόνια και έχω μόνο μια καλημέρα. Πως γίνεται να είναι κάποιος καλός στο σεξ και τόσο χάλια σε όλα τα άλλα; Ήμασταν μαζί έξι μήνες και όταν του έλεγα ότι είναι σα να κάνουμε ξεπέτες, μου έλεγε ότι είμαι σαν τις άλλες που δεν ξέρουν τι θέλουν και με τα πολλά χώρισα. Δεν ξαναβγαίνω με τέτοιον τύπο το πολύ μια και έξω χωρίς να δοθεί συνέχεια δεν μπορούν να κάνουν σχέση τέτοιοι άνθρωποι. Το χειρότερο ήταν ότι έλεγε πως δεν ξέρω τι θέλω ενώ ήξερα και του το έλεγα αλλά αυτός το βιολί του και αφού του το είχαν πει και άλλες θα έπρεπε να καταλάβει ότι κάτι κάνει λάθος.
3
 
 
 
 
σχόλια
Αυτόν αναζητάμε και εμείς φίλη μου που θα μας φλερτάρει, θα αποπνέει ερωτισμό ταυτόχρονα θα είναι καλός χαρακτήρας και στοργικός. Συνήθως συναντώ είτε αυτόν που θα με φλερτάρει και θα είναι σέξι είτε τον καλό και στοργικό άντρα.
Scroll to top icon