ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.6.2019 | 08:17

Οικονομική καταστροφή

Αρνούμαι να δεχτώ αυτό που συμβαίνει.Κατέβηκα στην Αθήνα για δουλειά.Νοίκιαζα ένα φτηνό σπίτι,ξόδευα τα απαραίτητα σε φαγητό,κυκλοφορούσα με μετρό,είχα το αμαξάκι μου μια φορά το μήνα να πάω στο χωριό,έβαζα και στην άκρη,όλα ήταν σχετικά καλά.Και μετά βρήκα κοπέλα και άρχισε η κατηφόρα.Μετά από λίγους μήνες μείναμε μαζί και αρχίσανε τα οικονομικά προβλήματα.Πλήρωνε παραπάνω ενοίκιο,χωρίς αυτή να δουλεύει,πλήρωνε ρεύμα γιατί θέλει κάθε μέρα μπάνιο με ζεστό νερό,πλήρωνε βενζίνες για τις βόλτες με το αυτοκίνητο,πλήρωνε φαγητό μέρα παρά μέρα απ'έξω.Τα οικονομικά πήρανε την κάτω βόλτα.Κάνουμε μια συζήτηση και είπε πως θα βρει δουλειά και θα περιορίσει τα έξοδα αλλά τίποτα δεν έγινε.Έχω φτάσει να χρωστάω τέσσερα ενοίκια,πέντε δόσεις στην τράπεζα και μόλις ήρθε το ρεύμα ένα χιλιάρικο.Της είπα ότι τα πράγματα έχουν φτάσει στο όριο και πως αν θέλει να έχουμε κάπου να μείνουμε να βρει δουλειά ή να πάμε τουλάχιστον στο χωριό που θα έχω λιγότερα λεφτά από δουλειά αλλά πολύ λιγότερα έξοδα διαβίωσης.Ούτε στο χωριό θέλει να πάει.Δεν ξέρω τι να κάνω.Την αγαπάω αλλά η λογική λέει να τη στείλω στη μάνα της,εγώ δεν έχω ούτε τσιγάρα να πάρω και η άλλη μου μιλάει για έρωτες και αγάπες και πως θα τα καταφέρουμε μαζί.Να καταφέρουμε μαζί τι;Να μας κλείσουν μέσα για χρέη;Έχω τρελαθεί.
10
 
 
 
 
σχόλια
Νομίζω πως η συμβία σας δεν καταλαβαίνει πλήρως τη σημασία της λέξης "αγάπη." Αν σας αγαπούσε, θα έκανε ό,τι μπορεί για να σας φτάνουν τα χρήματα όσο η ίδια δεν δουλεύει, ακόμα κι αν αυτό σήμαινε να αρνιέται εξόδους. Εσείς έχετε την ανάγκη να δίνετε, ακόμα και με κόστος το να υπερχρεώσετε τον εαυτό σας, αλλά εάν εκείνη σας αγαπούσε και σας νοιαζόταν, δεν θα εκμεταλλευόταν τη δοτικότητά σας. Με την εύρεση εργασίας τα πράγματα είναι δύσκολα, μα ώσπου να βρει κάτι, σίγουρα θα βλέπατε και θα νιώθατε ότι σας στηρίζει. Και μάλιστα, θα σας στήριζε χωρίς να σας κάνει να νιώθετε μίζεροι επειδή, για παράδειγμα, θα προτιμήσετε οι δυο σας να μείνετε μέσα για βραδυνό ή για κρασί με τσιμπολόγημα. Τρόποι εξοικονόμηση υπάρχουν πολλοί και η παραμονή στο σπίτι αντί για σπατάλη σε εξόδους δεν είναι μιζέρια αν η γυναίκα το παρουσιάσει σαν μία σούπερ βραδιά.Πιστεύω ότι μερικοί σχολιαστές είναι πολύ σκληροί όταν φορτώνουν την ευθύνη στον άνδρα που παρασύρθηκε από... το αναπαραγωγικό όργανο της γυναίκας. :-) Παιδιά, είναι η ψυχολογία του δοτικού άνδρα, ο οποίος έχει την ανάγκη να κερδίσει μια γυναίκα, που δεν την έχει δεδομένη κι ας ζει εκείνη μαζί του. Απλώς στην παρούσα περίπτωση σαφώς και η κοπέλα αυτή δεν είναι πραγματική σύντροφος, δεν είναι ο άνθρωπός του, κι αυτό δυστυχώς δεν αλλάζει και δεν αγοράζεται με όσα δώρα, εξόδους και χατίρια της κάνει.Καταλάβετέ το αυτό και χωρίστε. Όχι επειδή δεν βρίσκει (και μάλλον δεν ψάχνει καν) δουλειά. Επειδή δεν νιώθετε καμία στήριξη από εκείνη που υποτίθεται ότι θα έπρεπε να είναι σύντροφός σας σε κάθε φάση της ζωής σας.
"Αν δεις καραβι στο βουνο νινι το χει ανεβασει"Φιλε μου το τυρακι το ειδες, τη φακα δεν την ειδες?Παραθετεις τα αιτια της καταρρευσης της ελληνικης οικονομιας.Παραγω 10 κ χαλαω 20.Ασκησε βετο: "ειτε πιανεις δουλεια κ συνεισφερεις οικονομικα ή γυρνα στη μανα σου"
Συγγνώμη, για να καταλάβω: όταν πήγατε σε μεγαλύτερο σπίτι, χωρίς εκείνη να δουλεύει, δεν προβληματιστηκες; Όταν παραγγέλνετε απ'έξω ενώ εκείνη κάθεται, δεν αντιδράς; Όταν την πηγαίνεις συνέχεια βόλτες, ενώ χρωστάτε τοοοσα ενοίκια, δεν αγχώνεσαι;Βασικά όλη σου η ζωή έχει ξεφύγει και δεν ελέγχεται από εσένα, αν δεν το έχεις κτλβ. Και θέλει στήσιμο ξανά από την αρχή. Δεν είναι μόνο τα οικονομικά που έχουν θέμα, αλλά και τα προσωπικά σου. Και δεν είναι το θέμα ότι εκείνη είναι κακη στη διαχείριση, αλλά ότι είναι ένας καλοπερασακιας που σκέφτεται μόνο την πάρτη της! Ότι βλέπει να διαλύεσαι οικονομικά και δεν της καίγεται καρφί. Φαντάσου να σου τύχει καμία μεγάλη αναποδιά στη ζωή σου πως αντιδράσει εκείνη!
Το ..... σερνει καραβι, και ο φιλος μας εδω ειναι τρανταχτο παραδειγμα.Φιλε, την πατησες, καλες οι αλλαγες στη ζωη αλλα τις κανατε λιγο βιαστικα και χωρις να υπολογισετε τις παραμετρους. Δεν εχεις μαθει να λες οχι και να βαζεις ορια, αλλα τωρα ειναι μια καλη ευκαιρια να αρχισεις να μαθαινεις.Αλλιως μολις εσυ ξεμεινεις εντελως, θα βρει το επομενο θυμα και θα σε πεταξει σα στυμενη λεμονοκουπα να μετρας τα χρεη.
Πάρτε το χαμπάρι.Η ανάγκη της συντροφικότητας και της παρέας έχει αντικατασταθεί πολύ καλά από το ίντερνετ.Παλιά ηταν ανάγκη,τώρα είναι επιλογή.Παλιά έτρωγες στη μάπα τον κάθε παπατζή απλά για να έχεις παρέα,τώρα μιλάς στο ίντερνετ και είσαι μια χαρά.Λίγα άτομα άξιζαν τότε,λίγα αξίζουν και τώρα.Αυτά τα βάζεις ενεργά στη ζωή σου.Οι άλλοι πασατέμπο,χωρίς να χρειάζεται να σου μπαστακώνονται σπίτι ή να πρέπει να πας για καφέ για να έχεις να μιλήσεις σε κάποιον.Το ίδιο και οι σχέσεις.Αν δεν ήταν το σεξ στη μέση δυστυχώς ούτε που θα κοιτάγαμε άνθρωπο.
γιατί τόσο πεσιμιστική ματιά; Χαμογέλα λίγο βρεε!! εντάξει καλό το σεξ, αλλά η συντροφικότητα είναι πολύ δυνατό χαρτί σε μια σχέση. Να κοιτάζεσαι με κάποιον στα μάτια και να καταλαβαινόσαστε, έτσι απλά, με μια ματιά. Να μοιράζεσαι τις σκέψεις, τις λύπες, τις χαρές, να συμπληρώνει ο ένας τον άλλο. αυτά δεν αντικαθιστούνται απο κανένα ίντερνετ.
O φεμινισμός τι σχέση έχει με την συγκεκριμένη περίπτωση, ντόκτορ; Είναι σαν το "τοξικός" που το κολλάμε παντού λόγω τρεντιάς;Ας αποδώσουμε ευθύνες σε όλους τους εμπλεκόμενους. Ο μεν είναι ερωτευμένος και αφελής που ας ελπίσουμε ότι μαθαίνει από το πάθημά του και η δε βρήκε ευκαιρία να βγάλει γούστα χωρίς να κοπιάσει. A match not made in heaven. Γι' αυτόν τουλάχιστον.
Scroll to top icon