ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.6.2019 | 23:41

Φιλες

Τώρα τελευταία έχω γνωρίσει ένα παιδι που μου φέρεται πολύ ωραία το προβληνα είναι με τις φίλες μου. Η μία μου λέει παρατατον χωρίς να μ έχει κάνει τίποτα αυτός η ξαδέρφη μου μου λέει θέλει μόνο να σ ρίξει στο κρεβάτι και να φύγει χωρίς να έχει δώσει αυτός τέτοια δείγματα στεναχωριέμαι που μ τα λένε αυτά τι να κάνω;
6
 
 
 
 
σχόλια
τα πραγματα που μας λένε οι άλλοι τα ακούμε, αλλα πρωτον εσυ θα κανεις οτι γουσταρεις, δευτερον εγω στη θεση σου θα τις ρωτουσα με αποδειξεις τι εχει κανει και λενε οτι λενε. τα λογια ή ειναι του αερα ή καπου πρεπει να στηριζονται στη ζωη. αν δεν εχουν κατι να τα στηριξουν (πχ κατι που μπορει να ακουσαν απο αλλου ή δε ξερω και γω τι γιατι δε ξερω και τις ηλικίες σας, συνηθως ηταν κατι που συνεβαινε κοντα στο γυμνασιο- λυκειο καθως μεγαλωνα εγω,το να προσπαθουν να βρουν τροπους πλαγιως να σε προστατεψουν χωρις να μαθεις κατι αλλα επισης υπηρχαν και οι φιλες -φιδια που απλως ζηλευαν) τσεκαρε μαθε και ακολουθα τη καρδουλα και το μυαλο σου. γιατι ειτε κανεις κατι είτε όχι ,δεν μπορεις να ριξεις αλλου την ευθυνη μεθαυριο για κατι που εκανες ή δεν εκανες.
Κοίτα καλές και οι συμβουλές των φίλων μας αλλά από κει και πέρα εσύ αποφασίζεις.Κάνε αυτό που νιώθεις.Και στην τελική αν βγει σκάρτος όλα εμπειρίες είναι.Ή θα κερδίσεις από αυτό ή θα πάρεις ένα μάθημα.Από τα λάθη μας μαθαίνουμε!!
Ποτέ μου δε μπόρεσα να καταλάβω τον λόγο που αφήναμε τους εαυτούς μας να επηρεαστούν από την οποιαδήποτε άποψη φίλων περί μίας μέλλουσας σχέσης - συντρόφου. Θα σου πω μονάχα αυτό που έχει πολλάκις ειπωθεί στις εξομολογήσεις και είναι ένα ρητό με το οποίο πορεύομαι από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου να εξελίσσεται στις ερωτικές σχέσεις: Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες παρά να αναρωτιέσαι ποία θα ήταν η έκβαση αυτού που δεν προσπάθησες ποτέ...Καλή συνέχεια κι άφησε τον εαυτό σου να παρασυρθεί από την ορμή του έρωτα.Είναι ένα εκ των απολαυστικότερων, βαθύτερων κι ομορφότερων συναισθημάτων που θα βιώσεις ποτέ.
Scroll to top icon