ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.6.2019 | 17:10

Γύρισε ο πρώην... Τι κάνω;

Καλησπέρα σας. Είχα πριν από 7-8 μήνες μία σχέση με έναν άντρα 10 χρόνια μεγαλύτερο μου. 32 εγώ. Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας κ από τις 2 πλευρές. Τα βρήκαμε την επόμενη μέρα αφότου αυτός μου το ζήτησε κ έκανε όλες τις πρώτες κινήσεις. Με συνεπήρε ο ενθουσιασμός του κ επειδή με ενδιαφέρει να κάνω οικογένεια τον πήρα σοβαρά από την αρχή. Να μη σας τα πολυλογώ, μετά από ένα μήνα ο κύριος (δεν προχωρήσαμε στο σεξ) άρχισε να εξαφανίζεται με αποτέλεσμα να το λήξουμε. Με στεναχώρησε λιγάκι γιατί πραγματικά μου άρεσε αυτός ο άνθρωπος.. Αλλά οκ, προχώρησα παρακάτω φυσικά. Μετά από μερικούς μήνες ήρθε ένας φίλος απ'τα παλιά κ μου εξομολογήθηκε τι νιώθει για μένα εδώ κ 3 χρόνια. Εγώ το είχα καταλάβει φυσικά αλλά δεν έκανα τίποτα επειδή δε μου άρεσε. Επειδή όμως μου άρεσε ο τρόπος του κ διέκρινα σε αυτόν ευγένεια ψυχής κ γενικά ότι είναι ένα καλό παιδί αποφάσισα να δώσω μια ευκαιρία.. Κ που ξέρεις σκεφτόμουν! Ίσως αυτός να είναι ο άνθρωπος σου.Τελοσπάντων, επειδή το παιδί αυτό μένει εξωτερικό αναγκαστικά θα φύγω κ γω. Ακόμη δεν είμαστε επίσημα μαζί κ τον περιμένω να έρθει σε μερικές μέρες να τα πούμε από κοντα. Σε αυτό λοιπόν το διάστημα έσκασε μύτη ο πρώην. Με διεκδικεί φανερά, δείχνει ότι με θέλει να προσπαθήσουμε πάλι. Αλλά όχι βιαστικά όπως μου είπε. Κ μου ανοίχτηκε κ αυτός, παραδέχτηκε το λάθος του για το παρελθόν, παραδέχτηκε ότι είναι ''μαλάκας'' για το πως φέρθηκε. Μου προτεινε πολλές φορες να βρεθούμε, έλεγα πάντα όχι. Μία μέρα λοιπόν, μετά από πολλά, δεχτηκα. Πέρασα πολύ όμορφα κ ΄τωρα παιδιά τι κάνω; Έχω ένα δίλημμα μες τη καρδιά μου.. Εκεί που πάω να στρώσω τη ζωή μου, ερχεται κ με αναστατώνει.. Κ αν ακούσω τη καρδιά γυρνάω στον πρώην, αν ακούσω το μυαλό κοιτάω μπροστά.. πφφ.. εύχομαι κανείς να μη βιώσει τέτοια διλήμματα... Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
17
 
 
 
 
σχόλια
χαχαχα… είναι πολύ περίεργο που πρώτα θελω να γνωρίσω τη προσωπικότητα του άλλου ε; Τι να κάνουμε Alice μου.. δεν είμαστε όλοι το ίδιο κ δεν σκεφτόμαστε το ίδιο. Καλό καλοκαίρι να έχεις
Εγω για σενα το λεω, καλη η προσωπικοτητα, αλλα αμα ηταν να ξενιτευτω για καποιον θα ηθελα να τον ξερω σε ολα τα επιπεδα. Για μενα το σεξ ειναι πολυ βασικο, γιατι αν δεν τα βρισκετε εκει η σχεση δεν θα κρατησει οσο καλο παιδι και να ειναι, κοβω το κεφαλι μου.Βεβαια, δικια σου η ζωη, εσυ παιρνεις τα ρισκα, εσυ θα υποστεις και τις συνεπειες.Καλη τυχη!
Έχεις δίκιο και θα συμφωνήσω γιατί κ μένα αυτή είναι η σκέψη μου, ότι άμα τελικά τη πάρω την απόφαση να αφήσω την Ελλαδίτσα μας θα ήθελα να τον γνωρίζω σε όλα τα επίπεδα! Σε ευχαριστώ βρε Alice και όλους. Καλή τύχη σε όλους μας!
Οκ, ίσως κατάλαβα λάθος. Μπορώ μόνο να γνωρίζω αυτά που γράφεις, τίποτε άλλο. Μιλάς για οικογένεια και κεραυνοβόλο έρωτα κ από τις 2 πλευρές. Μετά από έναν μήνα όμως, «ο κύριος εξαφανίστηκε». Αν σου αρκεί μια συγγνώμη, εμένα δεν μου πέφτει λόγος φυσικά. Θα πω όμως ότι δε μοιάζει με έρωτα αυτό και δεν ξέρω αν μπορεί καν να θεωρηθεί ως 'πρώην' ο συγκεκριμένος. Μάντης δεν είμαι, αλλά αφού σου το έκανε μία φορά, μπορεί να σου το ξανακάνει. Η δεύτερη φορά είναι πάντα ευκολότερη.Μετά λες ότι «αναγκαστικά» σκέφτεσαι να φύγεις κι εσύ εξωτερικό, με κάποιον που δεν είσαι ερωτευμένη και για τον οποίο «σκεφτόσουν έντονα να το λήξεις», με σκοπό πάλι να κάνεις οικογένεια υποθέτω. Ούτε αυτό βγάζει πολύ νόημα. Κανένα νόημα, θα έλεγα.Μιλάς για διλήμματα... χωρίς να σε υποχρεώνει κανείς να διαλέξεις ανάμεσα στους δύο. Προς τι η βιασύνη; Σύμφωνα πάλι με όσα λες, «νυν» δεν υπάρχει καν («δεν είναι επίσημο») και ο «πρώην» (με τον οποίο «δεν προχώρησες στο σεξ») με το ζόρι μπορεί να θεωρηθεί ως τέτοιος. Παρ' όλα αυτά, μιλάς για στρώσιμο ζωής, διλήμματα και οικογένεια. Κάνε ένα βήμα πίσω, πάρε μια βαθιά ανάσα και σκέψου τα όλα από την αρχή.Καλό καλοκαίρι, σε όλους
«Εκεί που πάω να στρώσω τη ζωή μου, ερχεται κ με αναστατώνει» - όχι αγαπητή, εσύ η ίδια την ξεστρώνεις.«Μία μέρα λοιπόν, μετά από πολλά, δεχτηκα» - αναρωτιέμαι τι θα πει γι' αυτό 'το καλό παιδί'. Αν το μάθει ποτέ, φυσικά. Φοβάμαι ότι τα θαλάσσωσες και με τους δυο, αλλά κυρίως με τον εαυτό σου. Καρδιά και μυαλό πάνε μαζί, όχι χωριστά.
Ναι έχεις δίκιο στο πρώτο, εγώ τη ξεστρώνω. Αλλά μη ξεχνάς ότι δεν είμαι ερωτευμένη με τον φίλο που μου εξομολογήθηκε τι νιώθει. Κ σκεφτόμουν έντονα μάλιστα να το λήξω οποιαδήποτε επικοινωνία μας γιατί δε θέλω ποτέ να κοροϊδεύω άνθρωπο. Οσον αφορά το άλλο που είπες καρδιά κ μυαλό σπάνια πάνε μαζί κ αυτό το βλέπουμε καθημερινά στα πάντα! Τυχερός θα είσαι αν η καρδιά σου είναι εκεί που είναι το μυαλό σου. Κ τέλος από τη στιγμή που δεν έχω σχέση με κανέναν, το να πιω ένα καφέ με έναν πρώην που με παρακαλάει δεν είναι τόσο τραγικό. Αν βρισκόμουν σε σχέση φυσικά κ δε θα υπήρχε ούτε καν επικοινωνία.
Ίσως, όμως, λέω ίσως... η μοίρα να έβαλε τον πρώην σας τέτοια χρονική στιγμή για να περάσει από δοκιμασία την απόφασή σας να φύγετε με τον νυν σας... Δεν μπορώ να σας πω τι να κάνετε, δεν είμαι εσείς και δεν έχω δει ούτε τον νυν ούτε τον πρώην σας. Μόνο εσείς ξέρετε! Οπότε, οποιαδήποτε απόφαση κι αν πάρετε, εύχομαι καλή τύχη και, πάνω απ' όλα, συνέπεια!
Θα σου δώσω ένα παράδειγμα τι εννοώ. Είναι κάτι γιαγιάδες που περιμένουν στη στάση το τρόλεϊ ή το λεωφορείο να πάνε σπίτι τους. Μόλις το βλέπουν από μακριά, απλώνουν το χέρι τους, κάνουν νοήματα στον οδηγό, τρέχουν να μπουν χωρίς να ενδιαφέρονται ποιον θα πατήσουν ή θα σπρώξουν στον δρόμο τους. Απλά θέλουν να ανέβουν στο λεωφορείο. Δεν έχουν διλήμματα ή αμφιθυμίες. Καταλαβαίνεις τι λέω;
Τέτοια και μεγαλύτερα διλήμματα βιώνουν οι άνθρωποι. Κάνε ό, τι σου λέει η καρδιά σου, για να μην αναρωτιέσαι μετά τι θα γινόταν αν... Καλή τύχη.
Scroll to top icon