ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.7.2019 | 15:52

Εγωισμός θα είναι

Προτίμησε να κάνει κάτι με κάποια που του το έδωσε "στο πιάτο", παρά να κυνηγήσει εμένα... Σκέφτομαι ότι εγωισμός είναι γιατί αν τον ήθελα πολύ θα είχα κυνηγήσει κι εγώ την ευκαιρία μαζί του. Τελικά δε μετάνιωσα, γιατί έμαθα ότι κι αυτός δεν είναι σταθερός τύπος ενώ εγώ θέλω σχέση. Δε θα ήθελα να τον κάνω μάγκα διεκδικώντας τον από κάποια εύκολη... Θα περιμένω κάτι καλύτερο,κάποιον να θέλει εμένα μονάχα.
5
 
 
 
 
σχόλια
Κι εσύ δε χρειάζεται να το παίζεις τόσο δύσκολη, γιατί μπορεί με την στάση σου να διώχνεις κόσμο.Μπορεί να σε θέλει κάποιος για σχέση, αλλά με τον τρόπο σου να τον ξενερώσεις και να φύγει.
Σεβαστό το τι θα κάνεις με το .... σου ,δικαίωμά σου .Δικαίωμα όμως και των άλλων να κάνουν ότι θέλουν και αυτοί .Δεν ξέρω αλλά μέσα σε τόσες λίγες γραμμές που δημιούργησες μια πως να το πω αποστροφή προς το άτομό σου (δεν το λέω με κακία ) τσέκαρε μήπως τελικά αυτό φταίει (χαρακτήρας) και όχι αν το ''δίνεις'' ή όχι ..
"το μπίπ στο πιάτο" ... "εύκολη" θέλεις ακόμη δουλίτσα με τον εαυτό σου γιατί αυτή την στιγμή εσύ είσαι έτοιμη να το σερβίρεις στο πιάτο σε κάποιον άλλο μόνο και μόνο για να έρθεις στα ίσα.
Πολλά τα προβληματικά σημεία της σκέψης σου, φιλενάδα. Ξεκίνα από το να σέβεσαι τις άλλες γυναίκες, τις επιθυμίες κι ανάγκες των ανθρώπων και τον ίδιο σου τον εαυτό. Δεν υπάρχει κάποιο "βραβείο" σε όλα αυτά. Δεν θα έπρεπε να υπάρχει.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon