ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.7.2019 | 16:23

ΓΥΝΑΙΚΕΣ..

επειδή διαβάζω πολλές φορές να αναρωτιέστε αν σας τα φοράει ο γκόμενος σας περιγράφοντας περιστατικά.. μην αναρωτιέστε άλλο . Σαν άντρας θα σας πω ότι τουλάχιστον σε αυτό το θέμα ποτέ δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά. Και ναι! Γίνεται να μην σας έχει δώσει κανένα δικαίωμα , να σας αγαπάει αλλα να ξεκλέβει μισάωρα από την δουλειά και...
7
 
 
 
 
σχόλια
Αν κάποιος αγαπά τη γυναίκα που έχει, δεν έχει απλά μάτια για άλλη και δεν την απατά. Σπάνιο μεν, αλλά θέλω να ελπίζω πως υπάρχουν τέτοιοι άντρες πιστοί σήμερα.
Εγώ άντρας είναι κ όταν αγαπάω μια γυναίκα την προσέχω πολύ κ πολύ να μην πληγωθεί ... Της τα εξηγώ όλα κ παίρνω όσο χρόνο ελεύθερο μπορώ μόνο για εκείνη! Το ποιο σημαντικό στη ζωή μου είναι πρώτα εκείνη! Γιατί ΕΓΩ την διάλεξα!
Επίσης πολλά κέρατα δεν έχουν ιδιαίτερη αιτιολόγηση από πίσω (αυτό που συχνά δεν γίνεται κατανοητό).Υπήρχαν οι συνθήκες, δεν υπήρχε φίλτρο, θεωρήθηκε οτι δεν θα υπάρξουν συνέπειες, σου λέει why not.Είναι πλήγμα στον εγωισμό γιατί όλοι νομίζουμε ότι είμαστε μοναδικοί/ές αλλά δεν είμαστε. Στο τέλος η μονογαμία είναι μια απόφαση, για όσους το ευνοεί κοόλας η φύση τους, που τειπνουν να είναι μειοψηφία (και στα δυο φύλα)
Συμφωνώ μέχρι και την τελευταία σου τελεία (οκ ήταν κλείσιμο παρένθεσης). Από την άλλη πάντα με προβληματίζει το γεγονός ότι το χειρότερο σε μία σχέση θεωρείται το κέρατο όταν είναι υπαρκτές άλλες άθλιες συμπεριφορές που αρκούν για σουτάρισμα (και γκολ). Υ.Γ.« Η μονογαμία είναι μια ΑΠΟΦΑΣΗ», έτσι, δεν είναι κάτι που το κατακτάμε με την υπεργαματοσύνη μας από τον άλλον, κι άλλο πλήγμα για τον εγωισμό μας ν' αναγνωρίσουμε ότι δεν είναι ότι την κερδίσαμε με την αξία μας κι ότι ο άλλος επιλέγει (ανάμεσα στις όποιες επιλογές έχει ασφαλώς )
Αυτό το παράδοξο που λες προέρχεται από την αντίληψη ότι είναι κάποιος άθλος η αποκλειστικότητα εκ μέρους του τηρώντα την κι απορρέουσα από την γαματοσύνη μας, επομένως δεν πειράζει αν μας δέρνει, ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΕΡΑΤΩΝΕΙ όμως! Το ξύλο δλδ δεν μας υποτιμά, το να επικέξει άλλη φωλίτσα ως "καλύτερη" είναι που τσουρουφλάει. Στο βάθος φαλλοκρατισμός υποβόσκει (ποιά είναι η καλύτερη, στην ποδιά της σφάζονται παλικάρια κλπ)Μια εξύψωση του ελέγχου του γεννετήσιου οργάνου σε έπίπεδα που δεν χρειάζεται.
Scroll to top icon