ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.7.2019 | 15:15

είμαι λίγο μπερδεμένη

Χάι πίπολΕδώ και περίπου ένα 6μηνο είμαστε μαζί με κάποιον, τον οποίο πραγματικά τον νοιάζομαι και τον θέλω πολύ στη ζωή μου...ενώ υπάρχουν φορές που νιώθω τέλεια και θέλω να κάνω πράγματα για εκείνον, πολλές φορές αισθάνομαι ότι μοιράζει λίγο περίεργα τον χρόνο του σε ότι αφορά τη δουλειά του και την υπόλοιπη ζωή του...και προφανώς δεν έχω καμία απαίτηση να μιλάμε 24/7, αλλά ένα 10λεπτο μέσα στη μέρα σου, νομίζω μπορείς να το διαθέσεις να πεις μία χαζομάρα με τον άλλον...επίσης δεν πιστεύω ότι το κάνει επίτηδες, δεν είναι τέτοιος όμως οι πολλές ώρες δουλειάς και οι δύσκολες μέρες, δεν αποτελούν δικαιολογία για να μην αφιερώνεις λίγο χρόνο στον άλλον πιστεύω, γιατί όλοι έχουμε δύσκολες μέρες..το θέμα μου είναι ότι έχω ξαναπεράσει από αντίστοιχη φάση σε σχέση με κάποιον ο οποίος δούλευε πολύ και ήταν και από απόσταση, οπότε είχαμε ακόμη πιο περιορισμένο χρόνο...και έτσι έμαθα ότι όλο αυτό με κάνει να συμπεριφέρομαι κάπως περίεργα γιατί στην προσπάθεια μου να εκφράσω τη δυσαρέσκια μου σε αυτό, φαίνομαι εγωίστρια και βγαίνω φάουλ ενώ αυτό που προσπαθώ να εξηγήσω είναι ότι αμα με θέλεις δίπλα σου, θα είμαι εδώ κυρίως για τις δύσκολες σου μερες...δεν ξέρω εάν μπορώ να το συνεχίσω έτσι αυτό γιατί πραγματικά από ένα σημείο και μετά, μου χαλάει την ψυχολογία, και ειδικά όταν συμβαίνει εξακολουθητικά με κάνει να νιώθω λίγο βλάκας...εσείς τι λέτε?
1
 
 
 
 
σχόλια
Καταρχήν ακούγεσαι θετικό και δοτικό άτομο. Δεύτερο δε μας λες το πιο σημαντικό. Εάν του τα έχεις πει αυτά και τι σου έχει πεί. Ένα τελευταίο που θα ήθελα να σου πω είναι ότι όταν έχεις σχέσει με κάποιον είναι απόλυτα φυσιολογικό το να απαιτείς κάποιο χρόνο και εσύ.Ο άλλος θα έπρεπε να αισθάνεται ωραία με αυτό, εάν το θέλει και ο ίδιος, και , μεγάλη προσοχή εδώ, εσύ δε ξεπερνάς τα όρια και γίνεσαι φορτική.
Scroll to top icon