ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.7.2019 | 09:03

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ

Περσι πηγαμε σε συμβουλο γαμου, μετα απο 32 χρονια εγγαμης ζωης.Φετος θα παμε διακοπες για μια βδομαδα στον Αγιο Ανδρεα, μενουμε Αθηνα, και θα παρουμε και τη μαμα μου μαζι, τη βλεπουμε δυο φορες το χρονο, μενει μακρια μας.Χαιρομαι, γιατι ο συζυγος μου δεν εφερε αντιρρηση, ΟΛΑ ΚΑΛΑ!
6
 
 
 
 
σχόλια
Αν ήθελα να παω διακοπες με τον αντρα μου, κ ερχόταν κ η μαμα μου μαζι, δε θα προλάβαινε να ξενερώσει ο αλλος γτ θα ειχα ξενερώσει πρωτη εγω. Γτ δεν πας διακοπές με τον αντρα σου ωραια κ καλα κ οταν γυρίσεις πας κ τη μαμα σου κμ βδομαδα στην Αίγινα να κανει κ λουτρά??? Που φαντάζομαι θα τα χει κ αναγκη?
Αντί να αφιερώσεις χρόνο να έρθετε πιο κοντά-τροπος του λέγειν τώρα- θα πάρεις τη μάνα σου μαζί στις διακοπές σας;Εντάξει τσάμπα και ο σύμβουλος τσάμπα και η προσπάθεια, που πρέπει να γίνεται κι από τις δύο πλευρές.
Το " ΟΛΑ ΚΑΛΑ", είναι σίγουρα καλά ή το λες για να το πιστέψεις; Αν ήμουνα ο σύζυγος και είχα μόνο μία εβδομάδα διακοπών, δεν θα ήθελα να περάσω όλες τις ημέρες με την πεθερά μου πάντως, ειδικά δε αν μέναμε και στο ίδιο σπίτι.
Πάρτε της και ένα φανάρι. Να κάνει το φωτιστικό.Εγώ στη θέση του άντρα σου θα αρρώσταινα βαριά 2μερες πριν και θα έστελνα πακέτο με τη "μαμά" για διακοπές. Αν δεν σε είχα στείλει πακέτο γενικά 32 χρόνια πριν δηλαδή. Αλλά μάλλον αυτός έχει μπει στο mode: ναι αγάπη μου ότι πείς! (Να έχω το κεφάλι μου ήσυχο γιατί μου τα έχεις κάνει Ζέπελιν 30χρονια εσύ και η μάνα σου) χαχα.Δεν είναι προσωπικό απλά την κατάσταση κρίνω, μπορεί να είσαι γλυκύτατη, καλά μπανάκια!
Scroll to top icon