Στυλάτος all-day χώρος, σε στρατηγικό σημείο επί της Σκουφά και Σίνα, προσφάτως ανακαινισμένος. Η κουζίνα του κινείται μεταξύ παραδοσιακής ελληνικής και ιταλικής και ξεχωρίζουν το ονομαστό του μπιφτέκι (αν θέλετε και γεμιστό με τυρί ένταμ ή ροκφόρ και ντομάτα) αλλά και η μεγάλη ποικιλία ζυμαρικών του. Τα εκπληκτικά μαγειρευτά, εκτελεσμένα άψογα, σύμφωνα με σπιτικές συνταγές και φροντίδα, αλλάζουν καθημερινά. Το ταχύτατο delivery λειτουργεί κάθε μέρα, εκτός Κυριακής.

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Τραβόλτα: Σ’ αυτή την ψαροταβέρνα η παράδοση και η καινοτομία που αναδεικνύουν τη φρεσκάδα της θάλασσας πάνε χέρι-χέρι

Πώς να φτιάξετε στο σπίτι τα κορυφαία πιάτα του Τραβόλτα

Νίκη Μηταρέα |
Scroll to top icon