ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.7.2019 | 18:06

Με πνίγουν

Ότι και να θελήσω να κάνω οι γονείς μου έχουν γνώμη, εξαιτίας του δεν μπορώ να χαρώ την σχέση μου γιατί αυι δεν θέλουν το αγόρι μου, λέω πως θα δουλεψω σέρβις όπως έκανα πάντα και λέει η μάνα μου δεν είπαμε θα πάρεις το πτυχίο, δεν είπαμε θα κοιτάξεις να ανοίξεις δικό σου μαγαζί και απαντάω δεν σου ξαναλέω τίποτα γιατί με ζαλίζεις κ λέει αντε πια δεν ασχολούμαι άλλο μαζί σου αμάν πια... Γιατί δηλαδή να μην κάνω ότι εγώ θέλω στη ζωη μου κ πάντα να πρέπει να με καθοδηγούν για το καλό μου. Επειδή θέλουν το καλό μου τόσους μήνες κάθομαι και στεναχωριεμαι επειδή δεν έχω τον σύντροφο μου δίπλα μου επειδή εκείνοι δεν τον θέλουν. Δεν λέω με στηρίζουν πάντα είναι δίπλα μ αλλά από όταν ξεκίνησα αυτή τη σχέση και συνέβησαν κάποια πράγματα μου έκαναν ψυχολογικό πόλεμο για να τον αφήσω και να με απομακρύνουν από εκείνον. Τον αγαπάω όμως δεν μπορώ μακρυά του. Κ επειδή δεν ήθελα να τους Στεναχωρήσω είμαι μακρυά από τον σύντροφο μου και το προσπαθούμε με κάθε τρόπο χωρίς εκείνοι να το ξέρουν πλέον. Αν είναι έτσι το καλό μ δεν το θέλω ρε παιδιά να μη μπορώ να κάνω εγώ τις επιλογές μ. Πείτε μου την γνώμη σας.
1
 
 
 
 
σχόλια
Οι γνωμες οι δικες μας είναι περιττές. Στο χέρι σου είναι να κάνεις την οποιαδήποτε επιλογή, με την οποία εσυ θα ζήσεις. Αλλά σχεδόν ποτέ δεν μπορούμε να έχουμε και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο.Βασικα πρεπει να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις. Δεν μπορείς να γραφεις "τον αγαπάω, δεν μπορώ να ζήσω μακριά του" και μετα να λες οτι ναι είμαι μακριά του για να μην στενοχωρήσω τους δικούς μου και οτι το προσπαθείτε με κάθε τροπο κλπ. Επίσης δεν αναφέρεις τον λόγο για τον οποίο οι γονείς σου είναι τόσο αρνητικοί απέναντι του.
Scroll to top icon