ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.7.2019 | 08:10

Φιλαράκια

Είπες πως τα έχεις βρει στο κεφάλι σου και μπορείς να με δεις φιλικά..Τότε γιατί με φιλήσες εξαρχής;Μπορείς να με δεις φιλικά αλλα θα με αγγίζεις σε όλα τα σημεία του σώματός μου;Με βλέπεις φιλικά όταν με πηδας;ΦιλικαααχαχαχαΚαι εγώ τι κάνω για ολα αυτά;Τίποτα,μου αρεσουν και χεστηκα πως με βλεπεις.Ξερω πως ολο αυτό που αποκαλούμε φιλία θα χαθεί μέσα στα επόμενα χρόνια.Γιατί αυτό το φιλικά θα ξεφτυσει και θα έρθει η στιγμή που μονο αυτό δεν θα αρκει..Τι παιδευεις τον εαυτό σου;Αφου λες πώς η πρώην σου (ή νυν) ή ότι σκατα λέτε πως είστε είναι η γυναίκα της ζωής σου..Εγώ τι ρόλο βαράω;Προθερμανση;Να σε κρατάω σε αφύπνιση;Το ξέρω ότι παίζεις μαζί μου.Στην αρχή σε ήθελα,σου δωθηκα ολόκληρη γιατί πίστεψα πως αυτή η σύνδεση που είχαμε,αυτές οι συζητήσεις ήταν δείγμα για εμάς.Ρε σε ερωτεύτηκα και σε αγάπησα και δεν θέλω να είσαι εξω από τη ζωή μου,τώρα τουλάχιστον.Ξέρω πως θα τελειώσει ολο αυτό,πως θα ξεχαστεί γιατί εσύ δεν βλέπεις σε μένα όσα βλέπω εγώ σε σένα.Ξέρω πως με παίζεις,πως θες μόνο το σώμα μου.Αλλά εγώ δεν φεύγω γιατί ακόμη και αυτό το λίγο τρέφει αυτό που έχω για σένα..Θα ξεφτύσει σύντομα και θα φύγω,αλλά τώρα λίγο ακόμα ας μπερδευτώ μαζί σου.
1
 
 
 
 
σχόλια
Δικαίωμα σου. Μετά όμως δεν θα τον κράζεις και δεν θα λες ότι έχασες το χρόνο σου με ένα μαλακα. Όλα κι'όλα!! Αυτός μια χαρά ξεκάθαρος είναι μαζί σου, το ότι εσύ δέχεσαι αυτό που θέλει να σου δοσει, ενώ δεν σου αρκεί, είναι δικό σου πρόβλημα, όχι δικό του.Να εμένα στις ελεύθερες σχέσεις αυτό με εκνευρίζει. Το ότι πολύς κόσμος δεν μπαίνει σε αυτές επειδή στην συγκεκριμένη περίοδο της ζωής του είναι αυτό που θέλει αλλά από συμβιβασμό, με απώτερο σκοπό να οδηγήσει κάπου αλλού. Δεν είναι για όλους οι ελεύθερες σχέσεις παιδιά. Να γνωρίζετε καλά τον εαυτό σας και να ξέρετε τι αντέχετε και τι όχι.
Scroll to top icon