ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.8.2019 | 09:02

Παιδι

Ειμαι ομοφυλοφιλος 45χρ και με πολλα ψυχολογικα. Παιρνω αντικαταθλιπτικη αγωγη. Τα παιδια τ' αγαπαω. Τα ανηψια μου. Μια φιλη 44 χρονων θελει να της δωσω σπερμα για να κανει εξωσωματικη. Θελει το παιδι να εχει πατερα. Προσωπικα τεινω προς την αρνηση. Πολλα τα δικα μου προβληματα, μη βαλω και αλλα στο κεφαλι μου. Δεν θα φταιει σε τιποτα το παιδι να εχει πατερα καποιον που δεν τα εχει καλα με τον εαυτο του και πιθανον να μη μπορει να ανταποκριθει στις υποχρεωσεις του. Υστερα ειναι και η ηλικια. Αρκετοι λιγο πιο μεγαλοι απο εμας ετοιμαζονται να γινουν παππουδες και γιαγιαδες. Δεν ξερω. Δυσκολη αποφαση.
1
 
 
 
 
σχόλια
Να μην το κάνεις. Δεν υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις.Η άλλη στα 44 και με εξωσωματική θυμήθηκε να κάνει παιδί; Εγωιστικό και ανεύθυνο το βρίσκω. Καταδικάζεις μια μικρή αθώα ψυχή. Πώς θα σταθείς ακέραια και θα καλύψεις τις ανάγκες ενός παιδιού όταν δεν μπορείς ούτε τον ίδιο τον εαυτό σου να στηρίξεις και χρειάζεσαι ψυχολογική υποστήριξη και φαρμακευτική αγωγή για να ανταπεξέλθεις στην καθημερινότητα σου;Μα επιτέλους δεν μπορώ να διαβάζω τέτοια.
Scroll to top icon