ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.9.2019 | 00:46

Κενό;

Καμιά φορά μου λείπει και την σκέφτομαι αλλά ξενέρωσα πολύ κι απόψε μαζί της. Απόμακρη, ειρωνική, σχεδόν αγενής. Θέλω ανθρώπους στη ζωή μου αισιόδοξους, δοτικούς, χαρούμενους. Να παίρνω αλλά και να δίνω θετική ενέργεια. Μπορώ και χωρίς εκείνη πια τελικά. Τα κατάφερε :)
2
 
 
 
 
σχόλια
Γιατί εσύ είσαι σίγουρος ότι είσαι εντάξει και δεν έχεις φταίξει πουθενά; Ή να ρίχνεις μόνο ευθύνες ξέρεις; Έκανες καμια προσπάθεια, ή μόνο στην θεωρία την πλησιάσες και ήταν απόμακρη και αγενής; Α, και αν θες δοτικούς, αισιόδοξους και χαρούμενους ανθρώπους, ψάχνε κάτι αντίστοιχο, και μην κριτικάρεις κάτι που δεν βλάπτει κανέναν ουσιαστικά, και είναι στην ιδιοσυγκρασία του καθενός. Επίσης, μπορείς να υπογράψεις και κάποιο συμβόλαιο, ότι στην ζωή σας δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα, ώστε να μην κατσούφιάσει ποτέ, αλλά ούτε να μην είναι δοτική. Καλά έκανες και ξενερώσεις, αλλά έχει στο πίσω μέρος του μυαλού σου, ότι μπορεί εκείνη να είχε ξενερώσει πολύυ πριν από εσένα.
Όταν πέρα από εμένα έχει κάτσει να βρίσει μέχρι και την αδερφή μου χωρίς κανέναν λογο πέρα από εμένα και μετά από μέρες κάποιος κάνει μια επανεμφανιση σαν να μην τρέχει τίποτα θεωρώ ότι ήμουν τρομερά ευγενική. Η θετική στάση, η δοτικοτητα όταν στην πραγματικότητα έχεις φερθεί άσχημα σε ένα άτομο ξανά και ξανά και ξανά και ξανά και ξανά και ξανά και ξανά και ξανά δεν είναι εφικτο σενάριο. Οπότε το άτομο που εχει γράψει την εξομολογηση, εμένα δεν μου έδειξε ποτέ δοτικοτητα, και όχι, το να κάθεσαι και να ακούς /διαβάζεις για τις δυσκολίες κάποιου και μετά αυτά να τα στρεβλωνει και να τα χρησιμοποιεί εναντίον σου, δεν είναι αυτό ακριβώς. Αλλά αυτή η θυματοποιηση από μέρους του είναι χυδαία, απλά χυδαία. Τι ξενέρωσε με την καβατζα. Οκ. Κι όπως η καβατζα δεν ξενέρωσε απλά, απογοητευτηκε βαθιά. Καμια φορά δεν είναι μόνο τι κάνει ο άλλος εις βάρος σου απλά, αλλά το γεγονός ότι τα κάνει ενώ μπορούσε να λήξει απλά την κατάσταση μαζί σου αντί να παίζει τέτοια παιχνίδια αναρωτιέσαι και τελικά τι αγάπησες.Καλη αρχή σε όλα του τα πλάνα. Σίγουρα δεν είμαι από τα άτομα που θέλει στην ζωή του. Όταν πέρα από εμένα βρίζεις και πολύ αγαπημένα μου πρόσωπα έστω για να θίξεις εμένα, σίγουρα ούτε εγώ σε θέλω στην ζωή μου. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου τόσο σπουδαίο που ό, τι κι αν κάνει οι άλλοι με λίγες γλυκες οφείλουν να του χαριστουν, αλλά δεν θεωρώ και κανέναν άλλον ενήλικα επίσης.
Scroll to top icon