ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.9.2019 | 01:08

Υψος

Ξερετε τι εχω παρατηρησει?Οτι οσοι αντρες(συνηθως γυρω στο 1,70-1,75) παραπονιουνται οτι οι κοπελες θελουν μονο τους ψηλους,δεν κοιτανε να τα φτιαξουνε με καποια κοντη κοπελα παρα μονο με κοπελες στο δικο τους υψος ή και λιγο πιο ψηλες(πραγμα το οποιο δεν ειναι και τοσο συνηθισμενο στην Ελλαδα,το να ειναι οι κοπελες τοσο ψηλες).Τις προαλλες συζητουσα με εναν που ειναι με το ζορι 1,70 (εγω ειμαι 1,58) και μου ελεγε θελω καποια στο δικο μου υψος γιατι μοιαζει σαν μοντελο εσυ εισαι κοντη.Η πλακα ειναι οτι με τους ψηλους δεν ειχα ποτε θεμα μου την εχουν πεσει ατομα 1,85-1,90 και δεν εχουν θεμα αν ειναι η κοπελα τους ειναι κοντη.Το κομπλεξ το εχετε μονοι σας και το βγαζετε στους αλλους.Εγω δεν κρινω κανεναν απο το υψος, μου εχει αρεσει και ενας που ηταν στο υψος μου (δηλαδη πολυ κοντος για αντρα).Το πολυ πολυ αν σας ενοχλει τοσο αναπληρωστε το με γυμναστικη,γινετε σαν τον Mark Wahlberg!Αυτα απο ενα ατομο που στην εφηβεια ειχε τρομερο κομπλεξ με το υψος και με κοροιδευανε κιολας αλλα το ξεπερασα!
3
 
 
 
 
σχόλια
Μα αυτό, οι ψηλοί που δεν είναι κομπλεξικοι δεν έχουν λόγο να μην στην πέσουν. Ενώ οι κοντοί που είναι ορισμένοι από αυτούς είναι κομπλεξικοι, θα ψάξουν κάποια να τους καλύψει το κόμπλεξ ότι είναι κοντοί και δεν μπορούν (έτσι το σκέφτονται ορισμένοι στο μυαλό τους πάντα) ότι δεν μπορούν να έχουν μια ψηλή γυναίκα λόγω του δικού τους ύψους. Με λίγα λόγια, αυτός που είναι εντάξει με τον εαυτό του, δεν φορτώνει τις ανασφάλειες του άλλου. Όπως εκείνος, που λέει σε εσένα ότι είσαι κοντή. Καλό θα ήταν κιόλας, να του τα κόψεις αυτά αν σε ενοχλούν, γιατί βρίσκει πάτημα ότι κάθεσαι και ακούς το "πρόβλημα" του, και σε καβαλάει κανονικότατα. Βάλε του κάποια όρια.
Scroll to top icon