ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.9.2019 | 00:04

Η φίλη της αδερφής μου ...

Είμαι 26, εδώ και πολύ καιρό μόνος μου και ψάχνω κοπέλα ... Η αδερφή μου έχει φίλες, οι περισσότερες όμορφες! Μία απ' αυτές μου 'χει κινήσει το ενδιαφέρον. Εκείνη 20 αλλά γενικώς της αρέσουν οι μεγαλύτεροι, οπότε δεν είναι θέμα αυτό. Βγήκαμε μαζί ένα βράδυ χαλαρά για μπυρίτσα αλλά αυτό το ραντεβού (κέρασα εννοείται, να τηρούμε και τα έθιμα!!), αυτό το ραντεβού που λέτε δε θα το χαρακτήριζα και καλό ... Υπήρχε δηλαδή μια αμηχανία να την πω ... Δεν κολάμε να το πω ... Δε ξέρω ... Η αδερφή μου το ξέρει ότι μ' αρέσει εκείνη αλλά εκείνη όχι. Ή μήπως επειδή μιλάμε για γυναίκες της το 'χει πει ? Ή μήπως όχι επειδή είναι αδερφή μου ? Έχω καταμπερδευτεί. Της έχω στείλει μήνυμα αν ξαναβγούμε, μου 'χει πει ναι αλλά δεν έχουμε πει πότε ...Εκείνη στο κρεβάτι είναι του ... σκληρού ... ! Σεξ και ξύλο μόνο! Το ξέρω γιατί μου το 'χει πει, τα συζητάμε όλα ...Εδώ υπάρχει ένα τεράστιο θέμα. Είμαι πολύ καιρό μόνος μου διότι με διακρίνει μια ηττοπάθεια σε σχέση με τις γυναίκες. Δεν πιστεύω σε 'μένα δηλαδή ... Αυτό τις διώχνει θα μου πείτε ... Αλλά είναι κάπως δικιολογημένη αυτή η ηττοπάθεια. Την έχω μικρή λόγω νευρολογικής ασθένειας που με τα μέχρι τώρα ιατρικά δεδομένα δε θεραπεύεται ... Αυτό δεν το ξέρει κανένας. Ούτε η αδερφή μου, ούτε φίλος, ξάδερφος που είναι σαν αδέρφια μου, κανένας. Λες σε κάποιον (και σε ποιόν) τέτοιο πράγμα ? Θέλω να το πω σε κάποιον αλλά φοβάμαι ... Έχω σκεφτεί να επισκεφθώ γιατρό κρυφά απ' όλους για να δω τί θα κάνω ...Θα ήθελα τις γνώμες σας πάνω σε όλα αυτά.Ευχαριστώ.
2
 
 
 
 
σχόλια
Γεια! Θα συμφωνήσω με George ότι το μέγεθος δεν είναι το παν, ούτε προαπαιτούμενο για σχέση. Προφανώς κάποιες τις νοιάζει περισσότερο, άλλες λιγότερο, άλλες καθόλου ;-)Βεβαίως να πας σε έναν γιατρό για να ξεκαθαρίσεις το τοπίο, για να ξέρεις τι αντιμετωπίζεις και μόνον. Ελπίζω το νευρολογικό θέμα να μην σε επηρεάζει σοβαρά οργανικά, και συγχαρητήρια για το θάρρος να το γράψεις εδώ...Τωρα, σχετικά με την κοπέλα. Μπορείς να προχωρήσεις χωρίς προσδοκίες και να δεις πώς θα πάει... Το ότι γνωρίζεις κάτι τόσο προσωπικό για εκείνη όμως (αν ισχύει) ίσως αποτελέσει εμπόδιο γιατί θα φτιάχνεις σενάρια που θα σε αγχώνουν ακόμα πιο πολύ. Σωστά καταλαβαίνεις ότι είναι θέμα αυτοπεποίθησης και ηττοπάθεια. Αυτό μπορείς να το δουλέψεις μέσα σου είτε με κάποιον ειδικό ψυχικής υγείας, είτε μόνος σου με διάβασμα και αφοσίωση. Προέχει να πας σε έναν ανδρολόγο, για να ξέρεις τι αντιμετωπίζεις ακριβώς, κι έπειτα προχωράς στο ψυχολογικό κομμάτι. Εδώ να σου πω ότι η πρώτη μου ολοκληρωμένη σχέση ήταν με άτομο που είχε σοβαρό πρόβλημα στύσης και μου το είπε... Προχώρησα παρόλα αυτά και δεν μας εμπόδισε το θέμα αυτό να περνάμε πολύ όμορφα κάνοντας και πολλά πράγματα εκτός διείσδυσης. Με τον καιρό ξεπεράστηκε και αυτό με φαρμακευτική αγωγή. Ίσως υπάρχει κάτι βοηθητικό και για το δικό σου θέμα, το οποίο δε γνωρίζεις ακόμα.Σε κάθε περίπτωση, εστίασε πρώτα στον εαυτό σου και στο πώς νιώθεις ψυχικά και σωματικά, και ύστερα στο θέμα της σχέσης ή οποίας κοπέλας σε ενδιαφέρει. Πιστεύω σε εσένα! Καλή τύχη ;-)
Scroll to top icon