ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.9.2019 | 23:53

Τι άλλο να κάνω ...

Βγήκα από μια μακροχρόνια τοξική σχέση πριν 1,5 χρόνο. Δεν θέλησε να το αποδεχτεί και έτσι ξεκίνησαν όλα. Τηλεφωνήματα μέσα στη νύχτα, τακτικές επισκέψεις στη δουλειά, στο σπίτι κάνοντας με ΠΑΝΤΟΥ ρεζίλι. Του έκανα ασφαλιστικά μέτρα. Τα έσπασε και έτσι προχώρησα σε μήνυση. Με άφησε για λίγο ήσυχη, λέω όλα καλά. Πλέον βάζει φίλους του να με παίρνουν τηλέφωνα, ψαρεύει παλιές μου φίλες να μάθει τα νέα μου social media, αν έχω σχέση κλπ. Έχει δώσει το τηλέφωνο μου και τα τηλέφωνα των δικών μου κάπου και μας καλούν μέσα στη νύχτα. Έχω γίνει ξεφτίλα, αξιοπρέπεια στον πάτο.Σας παρακαλώ, δώστε μου μια συμβουλή ειλικρινά δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Ο άνθρωπος είναι ψυχασθενής και δεν το κρύβει πια.
2
 
 
 
 
σχόλια
Αφού τα έχεις προσπαθησει όλα και δεν βάζει μυαλό αλλά ανακατεύει και την οικογένειά σου ,η λύση είναι μια .Στειλε εναν μπράβο να τον τρομάξει ,αν δεν πιάσει ούτε αυτό ,μιλά με τους δικούς του και ζητά τους να βοηθήσουν λίγο την κατασταση .Να του μιλήσουν ,να τον συγκρατήσουν.Και αν δεν πιάσει ούτε αυτό και νιώθεις ότι απειλείσαι ,ένα χέρι ξύλο νομίζω είναι ότι πρέπει για να στρώσει και να ηρεμισει .Εννοείται ότι η βία δεν θα έπρεπε να είναι λύση ,αλλά όταν κάποιος βιάζει την προσωπική σου ελευθερία και νιώθεις ότι δεν μπορείς να ζήσεις ήρεμη, δεν βλέπω άλλο τρόπο .Αν έχεις κάποιο γνωστό αστυνομικό ,ίσως μπορείς να τον βάλεις να του κάνει κάποια επίπληξη γιατί η αστυνομία γενικά δεν μπορεί να κάνει κάτι αν δεν σε έχει πειράξει σωματικά .Πάντως ,για αρχή ξεκινά ,αλλάζοντας όλους τους αριθμούς ,το δικό σου και της οικογένειάς σου ,αν μπορείς να μετακομίσεις και σε άλλη περιοχή για να μη μπορεί να σε βρει και ενημέρωσε όλους τους φίλους και γνωστούς να μη δίνουν κανένα από τα στοιχεία σου .Μη του επιτρέψεις να σε κάνει να ζεις συνέχεια με τον φόβο .
Ψάξτε τι περαιτέρω προστασία μπορεί να παράσχει ο νόμος. Ειδάλλως, η μόνη λύση είναι να πάρετε το νόμο στα χέρια σας. Να βάλετε κάποιον να τον εκφοβίσει με κάποιον τρόπο, αλλά χωρίς να τον αφήσουν με αποδείξεις ότι είστε μπλεγμένη σε αυτό με οποιονδήποτε τρόπο.
Scroll to top icon