ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.9.2019 | 14:34

Δεν το αντέχω αλλο

Πριν 4 μηνες με χωρισε μετα απο 1.5 μηνα σχεσης. Το θεμα ειναι οτι τον ερωτευτηκα και νιωθω πολυ δυνατά πράγματα γι αυτο. Μεσα σε αυτους τους μήνες εχει στειλει αρκετές φορές μηνύματα χωρις όμως να θελει κατι ουσιαστικό. Μου εχει γινει έμμονη ιδέα η σκέψη του. Τον αγαπαω ρε παιδιά και δεν αντέχω που δεν ειμαστε ετσι. Εχω σκεφτεί πως ισως δε νιώθει και τιποτα για μενα ομως δεν αντέχω που ερχεται οποτε θελει στη ζωη μου και την κανει μπαχαλο. Του το εξηγησα πως δεν θελω επαφες γι αυτόν τον λόγο...ομως και παλι μου λειπει. Σκέφτομαι καθε μερα τις στιγμές μας, το πως θα μπορουσε να χει εξελιχθεί..... ξερω πως δεν ειναι κατι απλο. Πειτε μου κατι που ισως να με βοηθήσει. Ευχαριστώ για τον χρονο σας.
6
 
 
 
 
σχόλια
Αν δεν αγαπησεις και δεν σεβαστεις η ιδια πρωτα τον εαυτο σου δεν θα το κανεις πιστεψε με. Αν δεν σε θελει μια , 10 να μην τον θες . Μην του δινεις το δικαιωμα να μπαινοβγαινει στην ζωη σου οποτε ξεμενει απο καβατζες και ερχεται για να σιγουρεψει ποσο πολυ τον θες ποσο αρεστος ειναι , μην του κανεις αυτη την χαρη. Προχωρα παρακατω , αλλωστε ενα μιση μηνα ηταν , υπαρχουν περιπτωσεις εχουν σχεση χρονια χωριζουν και προχωρανε και εσυ εδω σε ενα μιση μηνα τον ερωτευτηκες κιολας ? Ολα στο μυαλο ειναι , προχωρα παρακατω.
Μην τον βαζεις στη ζωη σ ξανα...Εγω το εκανα κ μετα απο 2 μερες με χωρισε ξανα.Μετα εστελνε ξανα και τον χωρισα εγω μετα απο 15 μερες γιατι φεροταν ασχημα.Και μετα εστελνε ξανα Ε ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΑΛΛΟΝ και τρ ειμαι με τον αλλον 9 μηνες ευτυχισμενη και αυτος ακομα στελνει και χτυπαει το κεφαλι του στον τοιχο!!!!!!!!!!
Μου συνέβη στα 18,μικρη τότε κ άπειρη 1 μηνα σχέση π εγώ το είδα έτσι με άφησε για άλλη γύρισε μετά από 4 μήνες,.τι που έμαθα από αλλους ότι βρήκε άλλη εγώ ήλπιζα να γυρίσει κ όταν γύρισε τον δεχτηκα πίσω κ μετά από 15 μερες πάλι με άφησε.. 5 χρόνια μετά με πηρε τηλ κ φυσικά τον έβρισα ασχημα.. Ακόμα σκέφτομαι τι βλακεια έκανα να γυρίσω κ τα βάζω με τον εαυτό μου πόσο αφελης υπήρξα..
Τόσο μικρό χρονικό διάστημα,δεν το λές και σχέση.Πότε προλάβετε,εσύ να τον καψουρευτείς κι αυτός να σε χωρίσει,μόνο εσείς το ξέρετε.Πότε τα είπατε,πότε τα συμφωνήσατε,ένας Θεός το ξέρει...όπως λέει και η ατάκα απ'την ταινία "Τα κίτρινα γάντια".
Scroll to top icon