ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.9.2019 | 23:58

Διατροφή και Γ' Λυκείου

Πάω Γ' Λυκείου και ενώ περίμενα ότι η μάνα μου θα το καταλάβαινε και θα πρόσεχε λίγο τα φαγητά ώστε να έχω ισορροπία διατροφής για να σκέφτομαι καλύτερα και να απομνημονεύω περισσότερο τελικά κάνει ακριβώς το αντίθετο. Φτιάχνει φαγητά με μηδενική κυριολεκτικά μηδενική διατροφική αξία που δεν είναι καν φαγητά. Δηλαδή τηγανίζει φέτες ψωμιού μέσα στο λάδι και ρίχνει και λίγη ντομάτα και αυτό το θεωρεί φαγητό πλήρες και θρεπτικό. Μια άλλη φορά βράζει μακαρόνια και κάνει ένα ολόκληρο τσουκάλι για να τρώμε τρεις μέρες. Ό,τι μπορεί κάνει για να μη ξοδεύει χρόνο και να κάθεται όλη μέρα και να κουτσομπολεύει με τις γειτόνισσες. Τέτοιο χάλι δεν έχω ξαναδεί. Φέτος παράγινε. Δεν καταλαβαίνει ότι η βαρεμάρα της έχει αντίκτυπο στη σιλουέτα και στη μνήμη μου; Μίλησα στον πατέρα μου αλλά αυτός μου είπε μη μιλάς γιατί σε έχει στη μπούκα και δεν θα μας βγει σε καλό, τουλάχιστον είναι καθαρά αυτά που φτιάχνει.
5
 
 
 
 
σχόλια
Αν είσαι τρολ, είσαι κακό.Αν πάλι δεν είσαι...υπάρχουν ένα σωρό πράγματα που μπορείς να κάνεις για να τρέφεσαι καλύτερα, και ένα από αυτά είναι να μην περιμένεις από κάποιον άλλον, κι ας είσαι 17, κι ας είσαι μαθητής που ετοιμάζεσαι για Πανελλελε. Ναι έχεις άλλες προτεραιότητες θεωρητικά, παρόλα αυτά από δω και πέρα έτσι θα συμβαίνει στη ζωή σου γιατί κανένας δεν προκειται να νοιαστεί για τις δικές σου συνήθειες εάν δεν νοιάζεσαι εσύ.
17-18 χρόνων κι ακόμη περιμένετε από τη μανούλα να σας ταΐζει; Χεράκια δεν έχετε; Προσωπικά, ακριβώς επειδή ήθελα να ακολουθήσω εντελώς διαφορετικές διατροφικές συνήθειες από τους δικούς μου, σε ηλικία 14 ετών άρχισα να ψάχνομαι και να μαγειρεύω μόνη μου. Σας πληροφορώ ότι αυτό επηρέασε όλη την οικογένεια και η διατροφή όλων μας άρχισε να βαίνει προς το καλύτερο.Η μανούλα έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι γουστάρει, να κουτσομπολεύει όσο θέλει, να την αράζει όσο θέλει, να κοιτάει και την πάρτη της κι αν δε σας αρέσει φροντίστε να αυτονομηθείτε. Καιρός είναι.
Αντί να κάτσεις να ασχοληθείς με τίποτα σοβαρό,κάθεσαι ασχολείσαι με τις διατροφικές αξίες,τα τσουκάλια με τα μακαρόνια και την σιλουέτα σου. Τι να πω. Στις πανελ αν κάτσεις να διαβάσεις δεν νομίζω να σε εμποδίσουν ούτε τα τσουκάλια ούτε οι φέτες με τα λάδια
Scroll to top icon