ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.9.2019 | 14:35

Ιδρωτας

Τους τελευταιους μηνες εχω ενα μεγαλο θεμα. Γενικα ρε παιδι μου ιδρωνω, οπως ολοι προφανως, απλα πιο ευκολα. Μεχρι εδω οκ. Αλλα αυτο εγινε πιο εντονο απο τη στιγμη που συνειδητοποιησα οτι οντως ιδρωνω πιο ευκολα, και ετσι αρχισα να αγχωνομαι παρα πολυ για αυτο με αποτελεσμα να ιδρωνω λογω αγχους και οχι απλα επειδη ειχε ζεστη κλπ.Δεν ξερω τι γνωμη εχει ο καθενας για τον ιδρωτα, αν απλα δεν τον ενδιαφερει ή αν δινει παραπανω σημασια σε αυτο. Παντως εγω νιωθω τοσο αβολα που πλεον απο το αγχος μου δυσκολευομαι να βγω εξω....δεν ξερω πως μπορω να μη το σκεφτομαι και να μην αγχωνομαι γι'αυτο..
4
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ έχω υπεριδρωσία στις μασχάλες λόγω άγχους... Είναι όντως αγχωτικό και φαύλος κύκλος! Μην ανησυχείς όμως, και τσέκαρε πρώτα ενδοκρινολόγο και δερματολόγο. Ανάλογα με τα σημεία που ιδρώνουν, υπάρχουν διάφορες λύσεις. Ειδικά αντιιδρωτικά με συνταγή γιατρού, αλλά και μπλούζες και κάλτσες με ειδική επένδυση. Απόκλεισε πρώτα τα οργανικά αιτια, και εάν είναι ψυχογενές, τότε αρχίζεις να ψάχνεις για τρόπους μετρίασης του άγχους. Καλή τύχη :-)
Scroll to top icon