ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.9.2019 | 10:06

Μένω με γονείς

Είμαι 31 και μένω με τους γονείς μου αν και έχω αρκετά καλά αμειβόμενη δουλειά και τα χρήματα να νοικιάσω σπίτι και να φύγω. Απλά έχω συνηθίσει έτσι. Να έχω έτοιμο φαγητό, να μην ασχολούμαι με δουλειές και υποχρεώσεις που απαιτούνται όταν μένει κανείς σε δικό του σπίτι κτλ. Έτσι έχω πολύ ελεύθερο χρόνο. Επίσης εξοικονομώ χρήματα και αποταμιεύω κανα χιλιάρικο το μήνα. Τι να τα κάνω όμως...Αφού αρνούμαι να μεγαλώσω...Νιώθω σαν παιδί.
11
 
 
 
 
σχόλια
Μπορεί να είναι δικαστικός ή στρατιωτικός και χίλια δυό. Το περίεργο που είναι; Αν ήθελε να τρολλάρει, θα έβαζε κάτι πιο χαμηλό για να μην κινείσει τις υποψίες
Τα λεφτά να τα δωσεις στη μανουλα κ στον πατερούλη. Ενταξει αγαπουλα? Κ να πίνεις οοοολο το γαλα σου για να ψηλωσεις. (Λυπαμαι για τα παιδια που ψαχνουν για δουλεια για να ανεξαρτητοποιηθουν κ δε βρισκουν, πολυ κριμα)
Δε φταις εσύ, οι δικοί σου φταίνε. Άνθρωπος που δεν μπορεί να ταΐσει τον εαυτό του, να ανταπεξερχεται στις καθημερινές υποχρεώσεις (λογαριασμοί, σπίτι, καθαριότητα, ψώνια, κτλ.) δεν είναι ανεξάρτητος. Ας βγάζει όσα λεφτά θέλει, το αποτέλεσμα δεν αλλάζει. Ζει παρασιτικά. Αν ήμουν γονιός σου και είχες τη δυνατότητα να αυτοσυντηρηθεις αξιοπρεπώς, θα είχες πάρει πόδι από το σπιτι.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon