ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.9.2019 | 19:37

Τι συζητατε με τους φιλους σας;

Ειδα ενα σχολιο σε μια εξομολογηση οτι οι χαζοι ανθρωποι σχολιαζουν ανθρωπους, οι φυσιολογικοι καταδτασεις και οι εξυπνοι ιδεες και με εβαλεσε σκεψεις. Τι συζηταω με τις παρεες μου; Με τους κολλητους μου που ειμαστε φιλοι απο το νηπιαγωγειο μεχρι τωρα δεν συζηταμε ποτε για σχεσεις, απλα κανουμε μαζι δραστηριοτητες και κανουμε πλακες, για πιο σημαντικα πραγματα σπανια. Στην παρεα που ειμαι τωρα λογω δουλειας, τελειως διαφορετικο σκηνικο οπου ολοι σχολιαζουν ολους και γω σαν το παιδι στην εξομολογηση να προσπαθω να κρατησω ισσοροπιες. Σε αλλη παρεα μου μονο μιζερια και κακομοιρια. Οταν ειμαι μονος μου ομως σκεφτομαι πραγματα που δεν μπορω ομως να μοιραστω με κανενα απο αυτα τα ατομα γιατι δεν ασχολουνται με αυτα. Νομιζω δεν εχω κανει επιλογες φιλων(εκτος απο τους κολλητους) αλλα απλαετυχε να κανω παρεα με ατομα που δεν ταιριαζουμε.
5
 
 
 
 
σχόλια
Εξαρτάται από την παρέα! Πχ με την κολλητή μου ή με την παρέα από τη σχολή θα μιλήσουμε για τα πάντα. Με συναδέλφους θα μιλήσουμε κυρίως για θέματα σχετικά με τη δουλειά. Με φίλες που λόγω απόστασης βλεπόμαστε μια στο τόσο θα πούμε κυρίως τα νέα μας.
Συζητάμε για τον καιρό, τις διακοπές που πέρασαν, ταινίες, αναμνήσεις από τα παιδικά χρόνια, δουλειά, ελεύθερο χρόνο, αθλητικά, κοινωνικά... Ξεκίνα εσύ ένα θέμα συζήτησης ή άλλαξε το όταν μπορείς. Δοκίμασέ το. Ξαναγράψε αν πέτυχε η αλλαγή συζήτησης :)
Εσύ και άλλοι πολλοί, αλλά η αντίθετη επιλογή είναι να ξεκόψεις από όλους και να μην έχεις άνθρωπο να βγεις μια βόλτα έστω βρε παιδί μου. Οπότε συμβιβάζεσαι και δείχνεις και ευτυχής, σε κατανοώ πλήρως.
Scroll to top icon