ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.10.2019 | 03:20

Καταθλιψη

Βγηκα σημερα με μια γνωστη μ κ γελουσα, προσπαθουσα να δειξω οτι ειμαι καλα , γελουσα πολυ και εκανα οτι ειμαι ενα σχετικα χαρουμενο ατομο. Στο τελος οταν φευγαμε μου ειπε οτι φαινομαι σαν ενα ατομο που προσπαθει να δειξει οτι ειναι καλα. Μετα απο καιρο λοιπον προσπαθησα να βγω απ το σπιτι μου και να προσποιηθω πως ειμαι καλα αλλα μαλλον δεν τα καταφερα. Δεν αντεχω αλλο οταν γυριζω σπιτι παντα νιωθω οτι ολοι με λυπουνται. Οτι ολοι θα με αφησουν. Δεν εχω λεφτα για ψυχολογο. Και ειμαι 21, τα βαρια ψυχολογικα μου με πονανε παρα πολυ και χρειαζομαι επιγοντως βοηθεια. Δεν αντεχω να με λυπουνται. Μερα με τη μερα ολο αυτο δυναμωνει και δεν εχω δυναμη ουτε για καφε να παω. Δεν μπορω να καταλαβω τι παει λαθος με μενα αφου προσπαθω να βγω εξω και να ζησω σαν νεος ανθρωπος. Αυτα καλο βραδυ αν και για μενα καθε βραδυ σημαινει κλαμα-μοναξια και πολυ τσιγαρο.
1
 
 
 
 
σχόλια
Στους περισσότερους δήμους υπάρχουν υπηρεσίες ψυχικής υγιεινής που παρέχονται δωρεάν στους δημότες. Ψάξ' το για τον δικό σου δήμο, εφόσον νιώθεις την ανάγκη να δεις κάποιον ψυχολόγο αλλά σε περιορίζει το οικονομικό. Ζήτα βοήθεια κ απ' την οικογένειά σου, αν υπάρχει αυτή η σχέση.
Scroll to top icon