ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.10.2019 | 18:38

Δεν νιωθω καλα

Ρε παιδια τι να κανω την θελω ακομη.Ναι θελω ακομη αυτη που με σταματησε πριν δυο βδομαδες και συμφωνησα και γω οτι σταματησε η ελξη ή ενθουσιασμος που ειχαμε.Αλλα εμενα δεν ειχε σταματησει ακομη τιποτα μεσα μου ακομη μου αρεσε γιατι βγαιναμε μια βδομαδα και μιλαγαμε.Δεν ξερω πως κολλησα ετσι.Δεν της το πα γιατι δεν ηθελα να την πιεσω ,να της πιεσω τα αισθηματα και ενω φαινοταν εμμεσα μου ελεγε μονο εγω το νιωθω ή εσυ θες να συνεχισουμε σαν να με ωθουσε να της πω να το προσπαθησουμε.Οι φιλοι μου μου ειπαν αν την θες ακομη στειλτεις. Να δεις αν θελει και αυτη. Κυνηγησε την ποτε δεν ξερεις.Απο την αλλη σκεφτομαι γιατι να στειλω θα με περασει για κανα μαζοχα που κολλαει οταν τον φτηνουν ή θα με στειλει απο κει που ηρθα ή θα μου πει τιποτα που δεν θελω να δω.Επισης ενω θελω να προσπαθησω φοβαμαι μην της δωσω πολυ αξια και μετα το παιζει καποια αλλα ακομη την θελω ρε παιδια τι να κανω.Δεν ξερω αν ειμαι ετοιμος να της δωσω τοση αξια.Πφφ σας παρακαλω συμβουλεψτε με σοβαρες απαντησεις?Την θελω ενω την ηξερα μονο δυο βδομαδες.
8
 
 
 
 
σχόλια
"μη με περάσει για μαζόχα""να της δώσω τόση αξία""και μετά το παίζει κάποια"Φαίνεσαι ακόμη αγοράκι. Όταν γίνεις άντρας και τα βρεις με το Εγώ σου θα μπορείς να πεις " αυτήν την γυναίκα εγώ την θέλω".
Το νόημα του σχολίου μου δεν είναι αυτό.Εννοώ ότι όπως είναι τώρα δεν δικαιούται να πει ότι ως άντρας επιθυμεί μια γυναίκα, αλλά ότι μιλάει ο παιδιάστικος εγωισμός του. Σαν παιδί του γυμνασίου που κάνει κόνξες μέσω Δερμιγλάδων αντί να εκφράσει καθαρά το ενδιαφέρον του. Και να είναι βέβαια προετοιμασμένος για πιθανή απόρριψη, μέσα στο παιχνίδι είναι (οι ώριμοι άνθρωποι το ξέρουν).
στην προκειμένη αν εκφράσει καθαρά το ενδιαφέρον του στην καλύτερη των περιπτώσεων η άλλη θα τον παίξει. Αυτή είναι η εκτίμηση μου.Αν ήταν ώριμος άντρας δεν θα ασχολούνταν με ανώριμα κοριτσάκια που δεν ξέρουν τι θέλουν, νιώθουν, θέλουν παρακαλετά etc..Στην τελική αν έτσι είναι ο χαρακτήρας του, αυτό δεν θα αλλάζει, τουλάχιστον όχι εύκολα. αλλα αυτα τα ξέρεις ήδη, άρα άλλος ηταν ο στοχος του σχολίου, αλλα τεσπα.
Δεν είναι θέμα χαρακτήρα τα παιχνιδάκια εξουσίας. Είναι θέμα συναισθηματικής ωριμότητας. Ξεκινώντας σκεπτόμενος "μην κάνω αυτό μη τυχόν και με περάσει για τάδε, και μην κάνω το άλλο μην τυχόν πάρει αέρα" κλπ το χάνει απο τα αποδυτήρια επειδή κραυγάζει ανασφάλεια και φοβία για την αντίδραση του άλλου. Δεν πιστεύει. Δεν ξέρω πόσες φορές ακόμη να το βάλω, μιας κι αυτοί που τους αφορά δεν παραδειγματίζονται, αλλά ας το βάλω άλλη μία."Δεν πρέπει να παραδίδεσθε, σε επιθυμίες στις οποίες δεν πιστεύετε. Ξέρω τι επιθυμείτε. Πρέπει να παραιτηθείτε από τις επιθυμίες αυτές ή να επιθυμήσετε σωστά. Αν μπορείτε να παρακαλέσετε για κάτι που είναι σίγουρη η εκπλήρωση του, τότε θα γίνει. Επιθυμείτε όμως κι έπειτα μετανιώνετε- γι’αυτό ακριβώς έχετε αγωνία. Θα σας διηγηθώ ένα παραμύθι”.Συνέχεια στο:https://www.lecturesbureau.gr/1/love-must-not-plead-nor-require-love-must-have-the-power-to-reach-certainty-1018/
Α καλα.. το κόλλημα με τα παιχνίδια εξουσίας είναι real.. τι κάθομαι και συζητάω.. να φανταστώ τα αποφευγμα του γνωστού καθηγητή της Παντέιου;;Μαστίγωμα παντού ρε!! ~ Εξ βάλε μια λατέξ μάσκα και ένα μαστίγιο και ρίξτης της ρουφιάνας να στρώσει! Έτσι κάνουν οι ώριμοι άντρες που έχουν βγάλει Πάντειο.. τα'παμε 100 φορες..
Έχεις κολλήσει και δεν διαβάζεις τι γράφω.Μίλησα για "παιχνιδάκια εξουσίας" κι ότι ειπναι ανώριμα, δείχνουν ανασφάλεια (ποιός θα φανεί ότι έχει το πάνω χέρι;)Αν μιλούσα για βδσμ θα έλεγα "παιχνίδια εξουσίας" χωρίς το σμικρυντικό. Το πάνω χέρι θα ηταν προσυμφωνηνένο. ;)Πάντως σου έχει εξάψει την φαντασία το θέμα, το αναφέρεις σε διάλογο παραπ διάλογο που κάνουμε, χοχοχο!! Εν τω μεταξύ η πρακτική που αναφέρεις δεν είναι καν αναγκαία συνθήκη. :)
Κάτσε να καταλάβω: την ήξερες δύο εβδομάδας και το λήξατε πριν δύο εβδομάδες, το όλον δηλαδή σκάρτος μήνας;;;Μία σοβαρή απάντηση είναι η εξής: πες της να μιλήσετε από κοντά μία τελευταία φορά. Αν σου αρνηθεί να μιλήσετε, βάζεις τίτλους τέλους. Αν μιλήσετε από κοντά και σε απορρίψει, ομοίως βάζεις τίτλους τέλους, και δεν την ξαναενοχλείς ποτέ.
Scroll to top icon