ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.10.2019 | 17:51

Δύο VS the world

Πολλοί άνθρωποι λένε ότι είναι πιο σημαντικό αν έχεις φίλους απ' ότι έναν ή μία σύντροφο.Αν και αναγνωρίζω ότι είναι σημαντικά και η φιλία και ο έρωτας στη ζωή, ωστόσο πιστεύω προσωπικά πως πολύ πιο όμορφο είναι να έχεις ερωτικό σύντροφο.Φίλη σου και αδερφή ψυχή σου και τα πάντα σου να είναι η γυναίκα σου ή η ερωμένη σου.Φίλος σου να είναι ο σύζυγος ή ο εραστής σου.Δύο άνθρωποι μαζί σ' αυτή τη ζωή.Δύο ψυχές και δύο κορμιά ενωμένα.
5
 
 
 
 
σχόλια
Βρίσκω τη σύγκριση εντελώς ανούσια! Άλλες ανάγκες καλύπτει ο σύντροφος και άλλες οι φίλοι. Κατά τη δική μου άποψη για να κάνεις μια υγιή σχέση και να μην προσκολληθεις πάνω από τον σύντροφο σου, θα πρέπει να έχεις ζωή και εκτός από αυτόν, προϋπόθεση για την οποία είναι και οι φίλοι.
Να, αυτά δεν μπορώ. Δύο ερωτευμένοι άνθρωποι, ας κοιτάνε τον έρωτά τους και ας αφήσουν τα "εμείς εναντίον όλων", γιατί όσους συμβολισμούς και να τους κοτσαρουμε, μάλλον κόμπλεξ βγάζει.
Scroll to top icon