ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.10.2019 | 18:14

Παλιοχειμωνας

Θέλω να πληρώθω!!!! Είμαι σε χωριό αναπληρωτρια έχω να δω τους ανθρώπους μου δύο μήνες εξαιτίας της αφραγκιας. Δεν τη παλευω απλά . Σκέφτομαι να παραιτηθώ..Δεν έχω διάθεση για μάθημα Μήτε για βόλτα Όλη μέρα σπίτι ..
2
 
 
 
 
σχόλια
Αναπληρώτρια σε χωριό... Το έχεις δει; Το έχεις περπατήσει; Έχεις πάει στην κοντινότερη πόλη; Στα διπλανά χωριά; Χρόνο έχεις... Κάνεις κάποια εξ αποστάσεως επιμόρφωση; Διαβάζεις λογοτεχνικά βιβλία; Ακούς μουσική; Ασχολείσαι με κάποιο δημιουργικό χόμπι;Άλλοι άνθρωποι.... Συναντάς άλλους συναδέλφους αναπληρωτές που μπορεί να βρίσκονται κοντά; Πάρε τηλ σε άλλα σχολεία κ μάθε ποιος, πού, πότε... Ίσως υπάρχουν κ άλλοι που νιώθουν το ίδιο μ' εσένα.Είσαι δημιουργικοί στη δουλειά σου; Ψάχνεται για το πώς θα μπορούσες να κάνεις τη ζωή σου κ τη ζωή των μαθητών σου πιο ευχάριστη στο σχολείο;Σου λείπουν οι δικοί σου... Να τους το λες! Κ σε εκείνους λείπεις το πιθανότερο! Ζήτα τους να σ' επισκεφτούν εκείνοι μέχρι να μπορέσεις να πας εσύ... Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν εξάλλου!!! Παραίτηση... Ασ' την ως τελευταία επιλογή...Καλή υπομονή!
Scroll to top icon