ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.11.2019 | 20:48

Έχω χάσει τον εαυτό μου

Ντύνομαι , βάφομαι,αρωματιζομαι και βγαίνω έξω να επιβεβαιώθω άλλη μια φορά από τα αντρικά βλέμματα. Κάτι που με κόπο κατάφερα καθώς πέρασα αρκετά χρόνια σαν αόρατη .Ωραία λοιπόν ,έχω αυτό που ήθελα. Με γεμίζει , γυρνάω σπίτι πλήρης. Αλλά τι με αυτό; Τι δείχνω στην ουσία προς τα έξω; Τι κέρδος έχω τελικά απ' αυτό; Βλέπει κανείς με αυτόν τόν τρόπο τι άνθρωπος είμαι; Αν αξίζει η ψυχή μου η οχι; Αν είμαι κάτι πάραπάνω από ένα κρεβάτι; Όχι φυσικά. Γι'αυτό και έχω αναπτύξει άμυνα και δεν ανταποκρινομαι . Κανω παιχνίδι και φεύγω.Κρατάω αποστάσεις γιατί ξέρω τι θέλουν απο εμένα. Ενώ εγώ θέλω αυτό αλλά και κάτι παραπάνω. Θελω απελπισμένα σεξ ,αλλα θέλω και τη ζέστη αγκαλιά ,το ερωτευμένο βλέμμα. Δε ξέρω όμως πως να το δείξω. Δεν ξέρω ποιος είναι αυτός που θα θέλει να με γνωρίσει πιο ουσιαστικα και τους διώχνω όλους απο ανασφάλεια. Ένας χάος επικρατεί στο μυαλό μου και στη συμπεριφορά μου.
6
 
 
 
 
σχόλια
η πραγματική ουσία χάνετε μεσα στο επιφανειακο φαίνεσθε ........................ δε ειν εκει αυτο που ζητα η ψυχη σου σκεψουτο ................ αυτο ειν απλα μια φούσκα ...............
Μέχρι να ξεκαθαρίσεις μέσα σου καλά τι θες πρόσεχε σε παρακαλώ πολύ τις κινήσεις σου και μην προσβάλλεις τους ανθρώπους που δεν σου φταίνε σε τίποτα, άθελά σου. Πρόσεχε. Φιλικά.
Συγγνώμη που θα στο πω αλλα είσαι ηλίθια. Ταυτόχρονα όμως και σε καλό δρόμο..Βγαίνουμε έξω να γελάσουμε, να πιούμε, να χορέψουμε, να φλερτάρουμε μ αυτούς που μας αρέσουν.Και μετά το φλερτ φέρνει το ραντεβού, μια σχέση είτε βασισμένη στο σεξ είτε σ οτιδήποτε άλλο.. Εσύ κάθεσαι και σκας με βλακείες και χάνεις την ουσία..Κρίμα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon