ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.11.2019 | 18:12

Παράκληση για έναν καλύτερο κόσμο

Προς όλους εσάς που περνάτε δύσκολες στιγμές, αισθάνεστε σαν να πνίγεστε μέσα σε έναν ωκεανό προβλημάτων και δεν βλέπετε πώς θα βγείτε στην ακτή αλώβητοι: κάντε σας παρακαλώ πολύ μια χάρη στον εαυτό σας και ΜΙΛΗΣΤΕ γι' αυτά που σας απασχολούν. Σε κάποιον ειδικό, στους γονείς σας, τους φίλους σας, σε κάποιον γνωστό σας, ΜΙΛΗΣΤΕ. Πείτε πώς αισθάνεστε, τι δυσκολίες αντιμετωπίζετε, τι σας βασανίζει. Υπάρχουν άνθρωποι που θα σας ακούσουν, θα σας νιώσουν, θα ενδιαφερθούν. Μην αφήνετε το σαράκι να σας τρώει, όλοι είμαστε άνθρωποι και κάποια στιγμή λυγίζουμε, είναι πολλά τα βάρη κι οι ψυχές μας εύθραυστες. Κι αντίστοιχα, όσοι βλέπετε κάποιο άτομο στο περιβάλλον σας να είναι προβληματισμένο, θλιμμένο, απογοητευμένο, προσπαθήστε να το προσεγγίσετε, να το ψυχογραφήσετε, να αφουγκραστείτε τα προβλήματά του. Η κίνησή σας αυτή είναι ικανή να απαλύνει κάποιον από τα βάσανά του μέχρι και να σώσει μια ζωή. Ειναι δύσκολη η ζωή, για άλλους λιγότερο, για άλλους περισσότερο. Αλλά μην το βάζετε κάτω• οπλιστείτε με ελπίδα και δώστε όση περισσότερη αγάπη μπορείτε στον εαυτό σας και τους γύρω σας. Το 'χει ανάγκη ο κόσμος.
3
 
 
 
 
σχόλια
Οι περισσότεροι από όσους θα σε ακούσουν θα χαρούν που δεν έχουν τα δικά σου προβλήματα και πιθανόν να σε θεωρήσουν προβληματικό, μίζερο, πεσιμιστή κλπ κλπ κλπ. Και ό,τι πεις, στο τέλος θα χρησιμοποιηθεί εναντίον σου.
Scroll to top icon