ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.11.2019 | 16:04

Είναι κακό....

να έχεις έναν φίλο και απλά να κάνεις σεξ χωρίς δεσμεύσεις ενώ ταυτόχρονα να ψάχνεσαι; Να ξέρουν και οι 2 πλευρές οτι δεν θα γίνει κάτι παραπάνω αλλά αφού είναι μόνοι τους τότε να βρίσκοντε που και που;Όταν όμως γνωρίσεις κάποιον που σου αρέσει πολύ και σε ρωτήσει για το παρελθόν σου ή για το πόσο καιρό είσαι μόνη σου, τότε τι θα του απαντήσεις; ''Είμαι μόνη μου τόσο χρονικό διάστημα αλλά έχω κάποιον για να περνάμε καλά κι αν προχωρήσει με εσένα τότε θα ξεκόψω μαζί του'';;;;Επόμενη σκηνή:εγω στην θέση μου και αυτός να έχει ήδη εξαφανιστεί...Γενικά, τι πρέπει να κάνεις σε αυτές τις περιπτώσεις;
18
 
 
 
 
σχόλια
Κοίτα, καλό είναι να μη λέγονται πολλές λεπτομέρειες για το παρελθόν. Αλλά εάν ανακαλυφθούν ορισμένες με οιονδήποτε τρόπο, δεν είναι βέβαιο ότι θα αφήσουν ανεπηρέαστο τον άλλο. Στο θέμα σου τώρα: αν το πεις αυτό, πιθανότατα ο άλλος θα λακίσει. Και ξέρεις γιατί; Διότι θα νιώσει πως εσύ δεν είχες πρόβλημα να συνουσιάζεσαι χωρίς δεσμεύσεις με κάποιον άλλο, όταν για να συνουσιαστείς με τον ίδιο ήθελες δέσμευση. Πίστεψέ με, οι πλείστοι των αντρών έτσι θα το δούνε, ασχέτως του ότι προσπαθούν κάποιοι να το παίζουν προοδευτικοί και ακομπλεξάριστοι.
1ον. Όχι δεν είναι καθόλου κακό αυτό που περιγράφεις, εφόσον και οι δύο πλευρές είναι ειλικρινείς και κανείς δεν παίζει με τα συναισθήματα του άλλου, απλώς και μόνο για να ικανοποιήσει τις ορμές του. 2ον. Αν κάποιος επιλέξει να εξαφανιστεί, επειδή άκουσε ότι πήγαινες με κάποιον για να κάνετε μόνο σεξ, τότε πολύ καλά θα κάνει να εξαφανιστεί, γιατί είναι ένας μαλακας και μισός και δεν αξίζει η περίπτωση του.3ον. Γιατί είναι τόσο απαραίτητο να ξέρει κάθε λεπτομέρεια για την ερωτική σου ζωή πριν από αυτόν; Αυτή η συνήθεια πολλών κάθε φορά που κάνουν μια γνωριμία να λένε χαρτί και καλαμάρι όλο το ερωτικό τους παρελθόν, κατά την άποψή μου, μόνο κακό κάνει!
Κάτσε ρε συ. Αν σου πει κάποιος κάνω σεξ με μια κοπέλα αλλά θα σταματήσω για να είμαστε μαζί θα σου αρεσε; Δεν θα σε έφερνε σε δύσκολη θέση; Και δεύτερον ποιος ο λόγος να στο πει. Ας το σταματήσει και ας αρχίσει η σχέση χωρίς ανακοινώσεις.
καμιά υπόδειξη, κυρία συνήγορε.το 1 και τα 2 είναι φουλ υποκειμενικά ρε, το αν είναι κακό η όχι διαφέρει με βάση την ηθική απο άτομο σε άτομο, καθώς και το πως βρίσκει μια τέτοια συμπεριφορά κάποιος πχ εσένα κι έμενα μπορεί να μας φαίνεται μαλάκας, αν ρωτήσεις κανα geo και Παπαδόπουλο θα σου πουν καλα έκανε φαντάζομαι. ενώ το 3 ισχύει, έτσι είναι τι να κάνουμε.
Αλήθεια; είναι υποκειμενικα; Χαίρω πολύ βρε άνθρωπε, τι μας είπες τώρα. Την άποψη μου γράφω, άρα προφανώς και θα είναι υποκειμενικά. Με την ίδια λογική και το τρίτο υποκειμενικό είναι.
2. Το γεγονός ότι είναι "ένας μαλακας και μισός" και ο άνθρωπος αυτός "δεν αξίζει", από που προκύπτει; Επειδή μπορεί να μην του αρέσε το συγκεκριμένο μοτίβο ερωτικής συμπεριφοράς στην "υποψηφία" σύντροφό του; Μπορεί να ξενερώνει κάποιον το οτιδήποτε για τους Χ Ψ λόγους, αυτό δε σημαίνει όμως πως "δεν αξίζει" ή "είναι μαλακας". Ο καθένας έχει τα δικά του κριτήρια. Και γενικά δεν πιστεύω πως υπάρχει άνθρωπος που δεν αξίζει.
Εξαρτάται από τις αρχές που έχει κάποιος. Αν, για παράδειγμα, ο άλλος έχει ως αρχή του την ερωτική επαφή μόνο στο πλαίσιο μιας μονογαμικής σχέσης με την κλασική έννοια και του είναι ακατανόητη η τάση του λεγόμενου "friends with benefits," είναι δικαίωμά του να μην θέλει να συνεχίσει περαιτέρω γνωριμία. Ναι, μπορεί να μην είναι τόσο λογικό, μα ο άνθρωπος που το έχει σαν αρχή και αδυνατεί να καταλάβει το διαφορετικό, αυτόματα ίσως να το φοβάται και να κρίνει αρνητικά όποιον/όποια ακολουθεί τέτοια πρακτική. Κατά τ' άλλα, θα συμφωνήσω και με ένα προηγούμενο σχόλιο της Αριάδνης Κ.· δεν καταλαβαίνω, δηλαδή στα ραντεβού πέφτουν ανακρίσεις για το ερωτικό παρελθόν του άλλου; (Συμπεριλαμβάνεται και η πυρά ή αυτό σε επόμενο ραντεβού εφόσον γλιτώσει η εξομολογούμενη το ghosting;)
Δημιουργείς μόνη σου προβλήματα. Δεν χρειαζεται να ανακοινώσεις σε όποιον γνωρίσεις το παρελθόν σου. Μονη σου θεωρείται ότι είσαι, το ότι κάνεις σεξ με κάποιον δεν σημαίνει τίποτα και φυσικά δεν χρειάζεται να το ξέρει αυτός που θα γνωρίσεις. Την αλήθεια θα πεις, δηλαδή ότι είσαι μόνη σου,έτσι κ αλλιώς σεξ κάνεις δεν έχεις σχέση. Απλά, από τη στιγμή που προχωρήσεις με το νέο πρόσωπο, ξεκοβεις με το φίλο σου.
Scroll to top icon