ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.11.2019 | 22:37

,,,,,,

Eίμαι 32 και δεν έτυχε να παντρευτώ μέχρι τώρα από επιλογή γιατί πολύ απλά δεν ερωτεύτηκα , θεωρώ πως τα αισθήματα παίζουν κυρίαρχο ρόλο...προσωπικά θέλω να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια αλλά θέλω να υπάρχει αγάπη...Σε μια συζήτηση με μια κάτι γνωστές η μία γυρνάει και μου λέει πως είμαι ονειροπόλα και να αν θέλω να παντρευτώ γιατί περνάνε τα χρόνια να μην κοιτάω έρωτες και απλά να βρω κάποιον με θετικά χαρακτηριστικά για γάμο και αυτό είναι...Μου φάνηκε πολύ κρύα σαν άποψη και ειδικά το ύφος που το είπε σαν οι άνθρωποι να είναι αντικείμενα, δεν ξέρω λες και μιλάγαμε για συναλλαγή....μου φαίνεται τρομερό να ζεις την καθημερινότητα σου με έναν άντρα που δεν αγαπάς, δεν λέω μπορεί να συμβεί στην πορεία αλλά από την αρχή δεν έχει καλή βάση... δεν είναι άδικο και για τους δύο? Και για την γυναίκα αλλά και για τον άντρα που η γυναίκα του δεν θα τον αγαπάει? Εγώ ξέρω τον εαυτό μου και πως μου βγαίνει αλλά μου έκανε εντύπωση η συγκεκριμένη άποψη γι αυτό και την μοιράζομαι...Δεν θεωρώ ότι είμαι και τόσο μεγάλη για να φορέσω παρωπίδες και να βγω στο κυνήγι για γαμπρό...είμαι της άποψης ότι όταν γνωρίσεις τον κατάλληλο άνθρωπο θα σου βγάλει εκείνος την επιθυμία για γάμο...
6
 
 
 
 
σχόλια
Καλά κάνεις που έχεις αυτό το σκεπτικό. Συμφωνώ με τις σκέψεις σου. Δεν πρέπει να παντρεύεται κανείς λόγο πίεσης του περίγυρου αν δεν νιώθει ότι βρήκε τον άνθρωπό του. Θεωρώ ότι ο γάμος πρέπει να γίνεται από έρωτα και όχι από συμφέροντα. Φυσικά παίζουν ρόλο και τα χρήματα για να ζήσει κανείς αξιοπρεπώς στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε. Όλα γίνονται πιστεύω όταν ο άλλος δεν είναι τεμπέλης.
Εγώ δεν θα σταθώ στο αν οι φίλες σου έχουν δίκιο ή άδικο. Απλά στα 32 σου πρέπει να κάνεις μια αυτοκριτική και να βρεις τους λόγους που σε κάνουν να μην έχεις βρει κάποιον.Μήπως δεν δίνεις ευκαιρίες, φοβούμενη τις σχέσεις/δέσμευση; Ελεύθεροι άνδρες παίζουν και μέσα σε τόσους όλο και κάποιος μπορεί να σου αρέσει. Ψάξου λίγο.
Αντιφάσκεις. Πλήρως. Όταν λες πως δεν είσαι ακόμη τόσο μεγάλη ώστε να βάλεις παρωπίδες, αυτό σημαίνει ότι όσα γράφεις δεν είναι στάση ζωής αλλά λόγω του ότι νιώθεις πως ακόμη περνάει η μπογιά σου. Μετά από μερικά χρόνια θα τα ξαναπούμε.
Ψυχραιμία και μία και επόμενη και ψυχραιμότερη σκέψη και αρωγή και μην αρέσκεσαι στα στατικά πίνοντας ένα καφέ ή κάτι παρεμφερές κουνήσου και από τη θέση σου! Και έχει και η THEίΑ τα όμορφά της!!
Συνέχισε τη δική σου ρότα κ άσε κ τους άλλους να τραβήξουν τη δική τους. Στο τέλος θα δείξει (όπως λέει κ μια φίλη) τι κάναμε σωστά κ τι όχι. Σημασία έχει να αισθάνεσαι καλά με τις επιλογές σου! Μια χαρά το πας...αν ρωτάς εμένα! ;-)
Scroll to top icon