ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.11.2019 | 00:25

Μπερδεμένη

Λοιπόν έχουμε έρωτα στη δουλειά αλλά .. όταν πήγα με "πολιόρκησε" ένας απ' την πρώτη βδομάδα οκ Μ άρεσε. Αλλά ο τρόπος που έχει συμπεριφερθεί έως σήμερα, εκλαμβανω τη στάση του σαν του ότι "μάρκαρε" την περιοχή του για να μη μου την πέσει αλλος που έβλεπε κάποιες κινήσεις. Το λάθος δικό μου που έδωσα δικαίωμα εκεί μέσα. 3 περίπου μήνες μετά επιστρέφει ένας συνάδερφος. Εεε και παθαίνω πλάκα με το γέλιο του, τον χαρακτήρα του, το βλέμμα του, με ηρεμεί μόνο να τον βλέπω.. Πως να του δείξω ότι Μ αρέσει, Χωρίς παράλληλα να έχει ενδοιασμούς ή να νιώθει άσχημα για τον άλλον που τον ξέρει;
4
 
 
 
 
σχόλια
Μη βιαστείς να κάνεις οτιδήποτε.Μπορει σε λίγο καιρό να σκάσει μύτη νέος συνάδελφος και αυτά που αναρωτιέσαι τώρα για τον έναν, να τα αναρωτιέσαι για δύο. Ή και περισσότερους.
Δεν ασχολείσαι καν με έρωτες μέσα στην δουλειά. Οτιδήποτε στραβώσει μετέπειτα, θα το βρεις μπροστά σου! Δηλαδή θα πρέπει να τρως στην μάπα θέλοντας και μη αυτόν που μπορεί να μην θέλεις να τον δεις ούτε καν μπροστά σου!
Καλημέρα.Θα σου πρότεινα να αφιερωθείς στη δουλειά σου και ν' αφήσεις τους έρωτες στο γραφείο. Άμα αρχίσουν οι ζήλιες, οι σπόντες και οι σκηνές, τι θα κάνεις; Όταν στραβώσει ο εργασιακός έρωτας, εκτός από τον γκόμενο μπορεί να χάσεις και τη δουλειά. Και μέχρι τότε θα είστε το βούκινο του γραφείου.
Scroll to top icon