ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.12.2019 | 22:33

Θα ήθελα την συμβουλή σας.

Κάνω μια ξένη γλώσσα σε τμήμα ενηλίκων. Πολλά άτομα αν και κάνουμε αρκετό καιρό μάθημα κάθονται μόνα τους. Σκέφτομαι να προτείνω στην καθηγήτρια, τώρα που έρχονται και γιορτές να κανονίσουμε μετά το μάθημα να πάμε για φαγητό η' για καμία μπύρα να γνωριστούμε και για να γίνει πιο ομάδα το τμήμα. Σκέφτομαι όμως 2 πράγματα. Το ότι κάποιοι μπορεί να θέλουν να έρθουν και δεν έχουν λεφτά και ότι μπορεί να φέρω σε δύσκολη θεση την καθηγήτρια.Οποιαδήποτε γνώμη η' συμβουλή θα βοηθούσε πολύ!
2
 
 
 
 
σχόλια
Ωραία η ιδέα σου γενικότερα!Ρώτα την καθηγήτρια εάν υπάρχει η δυνατότητα σ' ένα από τα επόμενα μαθήματα να μείνετε λίγο παραπάνω στον χώρο να πιείτε εκεί μια μπίρα κ ίσως κ να παραγγείλετε κάτι. Ίσως κ οι πιο μοναχικοί νιώσουν περισσότερο οικεία με τον χώρο ή και αυτοί που, ενδεχομένως, δυσκολεύονται οικονομικά να μπορούν να πάρουν μια μπίρα απ' το περίπτερο έστω.Συζήτησέ το μαζί της. Μπορεί να έχει κ κάτι καλύτερο να προτείνει.
Scroll to top icon