ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.12.2019 | 10:29

Μπορεί να χωρίσω

Έχουμε ένα χρόνο σχέση με τα πάνω και τα κάτω. Την αγαπάω πάρα πολύ. Δε θέλω να χωρίσουμε. Αλλα έχουμε φτάσει σε ένα τέλμα. Το θέμα πιο είναι. Εγώ δουλεύω και ξεκινησα ένα μεταπτυχιακό τους τελευταίους 2 μήνες. Η απόσταση που μένουμε είναι λίγο μεγάλη. Είμαστε 25 χρόνων και οι δύο. Η κοπέλα μου κάνει ένα μεταπτυχιακό. Και οι δύο μένουμε με τους δικούς μας πλέον (πριν ένα χρόνο εμένα μόνος μου). Ευτυχώς έχει αυτή ένα χώρο που μπορούμε να βρισκόμαστε κοντά στο σπίτι της. Όμως ο χρόνος μας είναι περιορισμένος. Είναι άνθρωπος που θέλει να γυρνάει νωρίς στο σπίτι, δηλαδή θέλει γύρω στις 11-11:30 να είναι σπίτι. Με αποτέλεσμα να έχουμε πολύ περιορισμένο χρόνο. Επειδή έχω φουλ πρόγραμμα κάθε μέρα έχω ελεύθερο χρόνο μετά τις 8 με αποτέλεσμα να έχουμε ένα 3ωρο στη διάθεσή μας. Και τις καθημερινές πολλές φορές μπορεί να μην έχουμε χρόνο και οι δύο. Πλέον και οι δύο έχουμε φτάσει σε ένα τέλμα, ότι δε βλεπόμαστε συχνά και αυτό δημιουργεί πολλούς τσακωμούς, παράπονα. Και δε ξέρω πως μπορεί αυτο να αλλάξει. Δε ξέρω τι να κάνω βρε παιδιά.
7
 
 
 
 
σχόλια
Νομίζω ότι ίσως μια καλή ιδέα είναι να μην γυρνάει σπίτι της από τις 11, αλλά να δίνει και μια παράταση για να βρίσκεστε περισσότερη ώρα.Γενικά τα ωράρια μπορεί να είναι περίεργα, αλλά αν ταιριάζετε σαν άνθρωποι, πίστεψέ με δεν είναι καλή ιδέα να το διαλύστε.
Nα μην χωρίσεις να κάνετε υπομονή αν αγαπά ο ένας τον άλλον όπως λες. Εγώ είμαι της άποψης ότι χρειάζεσαι και λίγο ξεκούραση μετά από τόση δουλειά λογικό είναι 3 μέρες να κάτσεις σπίτι και έστω και 3 ώρες Να βρισκόσαστε που το κακό πόσες ώρες καμία 8 ώρες μια χαρά είναι και η 3 ώρες, και σίγουρα σας φτάνουν,... Προσπάθησε να τις αλλάξεις λίγο αυτό με τηννσυσκεκριμενη ώρα στο σπίτι είστε μεγάλα παιδιά, αν βέβαια θέλει και αυτή να σε χορτάσει παραπάνω.!! Διάλογος να τα λύσετε., όλα μπορούν να γίνουν αρκεί να υπάρχει θέληση.!!!
Πρότεινέ της να συζήσετε (όχι να συγκατοικήσετε).Αφού έχει χώρο κοντά στο σπίτι της, γιατί να μην τον εκμεταλλευτείτε;Εξαρτάται από τα οικονομικά σας, αλλά δε βλέπω άλλη λύση.
Scroll to top icon