ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.12.2019 | 22:47

Φτάνοντας.....

ΦτάνονταςΣτα σαράντα δεν θα έχεις μέλλον.ΦτάνονταςΣτα πενήντα γεγονότα να τα πεις.ΦτάνονταςΣτα εξήντα σου δράματα να αναγνωρίσεις τα λάθη σου.ΦτάνονταςΣτα εβδομήντα σου θα είσαι χωρίς παρελθόν.ΦτάνονταςΣτα ογδόντα σου χωρίς ιστορία.Για αυτό εσύ που είσαι εκεί γύρω στα είκοσι και διαβάζεις αυτές τις γραμμές ρούφα την ζωή,το κάθε δευτερόλεπτο σου γιατί περνά ο χρόνος.
12
 
 
 
 
σχόλια
Μου βγάζει ηλικιακή προκατάληψη το κείμενό σου και ποπ cosmopolitan ψυχολογία του οπισθίου. Ότι υποχρεώνεσαι, δηλαδή, στα 20 να τηρείς ευλαβικά την ιερά βίβλο των decade milestones "όλων των πραγμάτων που πρέπει να κάνεις πριν τα 40/50/60/70/ωχ μανούλα ήρθε ο χάρος να με πάρει"; Που το καις δηλαδή από τις πρώτες γραμμές, ότι μετά τα 40, δεν έχεις μέλλον, άρα να περιμένεις από τότενες να έρθει εκείνο το ψιλόλιγνο, λιπόσαρκο αγόρι με τη μαύρη ρόμπα και το δρεπάνι;ΣόρυΝοτσόρυ, από εμένα είναι "όχι".
Scroll to top icon