ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.1.2020 | 20:48

θελω καπου να μιλησω

δε ξερω νιωθω περιεργα, ενω απο το φθινοπωρο εχω κανει μια νεα αρχη στη ζωη μου και εχω καταβαλει τεραστια προσπαθεια να νικώ καθε μερα τις αρνητικες σκεψεις και τις συγκρισεις με τους αλλους σημερα λυγισα...νιωθω καημενη. αυτη ειναι η λεξη. ειμαι η Α, 25 κι αποτυχημενη παντου. τελειωνω μια σχολη, νομικη, δεν εχω μια κολλητη παρα μονο παρεες απο εδω κι απο εκει που κι αυτοι ειναι οτι να ναι, δεν εχω κανει σεξ ποτε μου αλλα με φλερταρουν αρκετα. το παραξενο ειναι οτι ενω με πλησιαζει κοσμος συνειδητοποιω οτι δε θελω να πορχωρησω, να γνωρισω τον αλλο..δεν ξερω γτ...αν με δει κανεις δε πιστευει ολα αυτα οου νιωθω και τραβαω μεσα μου..γτ ειμαι αυτο το ομορφη εξυπνη γλυκουλα τιποταδεσουλειπει που χω βαρεθει να το ακουω...κι ομως μου λειπει ενας πατερας που πεθανε, μου λειπουν λεφτα και ανθρωποι να με αγαπανε αληθινα περα απο τη μητερα μου..δε ξερω τι δε παει καλα με εμενα πλεον...σε ψυχολογο πηγα...ισως αλλαξω επαγγελματια με τη νεα χρονια..ζηλεψα παλι αυτη τη φιλη μου..που τα χει ολα τοσο στρωμενα και μαλλον" κατεκτησε" και εναν πολυποθητο τυπο που παλια του αρεσα...εγω σ αυτον που αγαπω εστειλα ενα μηνυμα να δω τι κανει να πιασουμε καμια κουβεντα κι εμεινα στα αδιαβαστα...υπαρχει ενα παιδι στη ζωη μου μικροτερος 2χρονια που φλερταρουμε αλλα τελικα νιωθω πως αν συνεχισω μαζι του θα ειναι καθαρα συμβιβασμος οσο κι αν τον συμπαθω κλπ..σεντονι παλι αλλα ξομολογηση ειναι αυτη..καλη χρονια σε ολους! καμια κουβεντα θα βοηθουσε!
11
 
 
 
 
σχόλια
Πόσο σε καταλαβαίνω και πόσο ταυτίζομαι...Είναι σε παρόμοια φάση (παλεύω να τελειώσω μια σχολή, φίλους δεν έχω, κοπέλα ούτε καν, σεξ δεν έχω κάνει) απλά 1-2 χρόνια μεγαλύτερος σου και παλεύω να βρω μια άκρη σε αυτό το χάλι...Αλλά δυστυχώς κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν είναι... Και φυσικα κι εγώ συγκρίνω τη ζωή μου με τους γύρω μου που είναι πετυχημένοι (ενώ δε πρέπει) με αποτέλεσμα να αισθάνομαι μονίμως άχρηστος και αποτυχημένος... Κι αυτό μου τρώει τη ψυχή καθημερινά... Από εκεί και πέρα, δεν έχω να σου δώσω κάποια συμβουλή, απλά να ξέρεις ότι δεν είσαι η μόνη που περνά τέτοια δύσκολη κατάσταση (δεν ξέρω αν βοηθά αυτό καθόλου , βέβαια...).
Διαβαζοντας την εξομολογηση σου, ενιωσα την αναγκη να σου απαντησω.Εχω βρεθει και εγω σε παρομοια θεση, να αισθανομαι ασχημα με τον εαυτο μου, να με θεωρω αποτυχημενη και γενικα η αυτοεκτιμηση και η αυτοπεπεποιθηση να εχουν πεσει στα ταρταρα! Ολα αυτα ειναι αποτελεσμα καταθλιψης...ολα γυρω μας σκοτινιαζουν κ θολωνει η κριση μας γυρω απο τον εαυτο μας αλλα και απο τους γυρω μας! Οσον αφορα συγκεκριμενα εσενα το γεγονος οτι εχεις περασει νομικη, μονο αποτυχημενη δεν σε κανει! Σιγουρα προσπαθησες πολυ για να καταφερεις να μπεις και τα καταφερες! Αυτο αποτελει την υλοποιηση ενος στοχου και κατεπεκταση μια προσωπικη νικη! Ξερω πως απο μονο του δεν αρκει για να εισαι ευτυχισμενη.. Ολοι οι ανθρωποι χρειαζομαστε αλλους ανθρωπους διπλα μας! Σε φιλικο και συντροφικο επιπεδο.. Ολη αυτη η εικονα που εχεις για τον εαυτο σου σε κανει και κλεινεσαι... Προσπαθησε να γνωρισεις κοσμο, μεσα στη σχολη σου, σιγουρα θα υπαρχουν καποια αξιολογα ατομα που θα μπορουσες να γνωριστεις και να κανετε παρεα! Τελος για το ερωτικο αυτα ειναι τυχερα... μην μπαινεις στη διαδικασια να συγκρινεις τη ζωη σου με αλλων, δεν ξερεις το νοημα του δικου τους ''ταξιδιου'' ο καθε ανθρωπος ειναι μια ξεχωριστη οντοτητα και ετσι οφειλει να κινειται μεσα στον κοσμο. Ως κατι ξεχωριστο! Θα βρεθει καποιο ατομο οταν θα ειναι η καταλληλη στιγμη! Ενταξει δεν λεω να κλειστεις στο σπιτι κ να περιμενεις τον Αγιο Βασιλη να στον πεταξει απο την καμιναδα! Μην συμβιβαστεις παντως, μετα θα εισαι χειροτερα και το κενο θα μεγαλωσει. Στο λεω εκ πειρας! Και μην πτοεισαι οταν βλεπεις ανθρωπους να πηγαινουν απο τη μια σχεση στην αλλη και αναρωτιεσαι γιατι αυτοι μπορουν και εγω οχι.. Μαθε οτι σε αυτον τον κοσμο οι περισσοτεροι κανουν κατι για να το κανουν, οχι επειδη το νιωθουν πραγματικα! Μην γινεις ετσι!!
Μην περιμένεις τίποτα από Ψυχολόγους-Ψυχιάτρους. Το πρόβλημα βρίσκεται μέσα σου όπως και η λύση του. Επίσης έχεις τη Νομική δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο.
και εγώ είμαι σε μια παρόμοια φάση... έχω χάσει τον μπαμπά μου εδώ και χρόνια, κολλητή μου είναι η αδερφή μου, οι παρέες μου είναι στον κόσμο τους και πριν 2 μήνες έκανα την πρώτη μου σχέση (είμαι 23). Δεν έχουμε προχρήσει και αυτό με αγχώνει, ειδικά τώρα που νιώθω ότι τον χάνω εξ αιτίας αυτού. Δεν ξέρω αν σε βοηθάει που υπάρχουν και άλλοι που σου μοιάζουν σε όλα αυτά. Δεν ξέρω καν και αν έχει νόημα αυτό το σχόλιο. Απλά θα σου πω αυτό που κάνω και εγώ και με βοηθάει. Βγες με αυτές τις παρέες που λες και ας μην ταιριάζετε 100%. Βγες, πιες, χόρεψε και πέρνα καλά για τον εαυτό σου. Και να δεις που μόλις το πάρεις χαμπάρι ότι η ζωή είναι μικρή και δεν υπάρχει λόγος να σκάμε για τα πάντα, θα απελευθερωθείς. Δεν σε ξέρω, αλλά είμαι σίγουρη πως είσαι, το λιγότερο, υπέροχη! Και να ξέρεις πως πάντα υπάρχει κάποιος που μπορεί να σε καταλάβει! απλά δεν τον έχεις βρει ακόμα.
Δεν εισαι αποτυχημενη, τελειωνεις μια πολυ καλη σχολη, το οτι δεν εχεις ολοκληρωμενες σχεσεις δεν σε κανει λιγοτερο ανθρωπο. Δυστυχως ολοι μπαινουμε στο τρυπακι να συγκρινουμε τις ζωες μας με αλλων, σταματα να το κανεις και προχωρα μπροστα. Οσο για το θεμα της φιλιας, βαλε και εδω μια αναζητηση, πολλοι ανθρωποι θελουν να κανουν νεες παρεες :)
Eιχα σβησει τον λογαριασμο μου αλλα με εκανες να ανοιξω καινουργιο μονο για να σου απαντησω!Αν σου πω οτι ειμαι μια απ'τα ιδια?23 και ακομα δεν εχω προχωρησει,σπουδαζω ακομα και νιωθω στασιμη...Βεβαια δεν θα ελεγα οτι μου την πεφτουν γιατι ειμαι μονο σχολη σπιτι και τοσα χρονια ουτε εγω δεν καταφερα να κανω σταθερες φιλιες(ή μαλλον να πω οτι δεν ασχοληθηκα και πολυ ασε που αλλαξα και σχολη).Παντως απ'εξω και εγω ετσι δειχνω δεν μπορει να διανοηθει ανθρωπος οτι ερωτικα δεν εχω προχωρησει ακομα αλλα συμβαινουν αυτα.Υποθετω οτι περιμενα τον καταλληλο και ο καταλληλος δεν ηρθε ποτε(ή μαλλον δεν τον εψαξα και ιδιαιτερα).Και εμενα επειδη μικροδειχνω μου την επεφταν παντα μικροτεροι ή μεγαλυτεροι που τους αρεσουν οι πιτσιρικες.Κοιτα να δεις και εγω ξερω ατομο 2 χρονια μικροτερο που αν του εδινα λιγο αερα θα ορμουσε κατευθειαν αλλα δεν ξερω δεν μου βγαινει.Και να πει κανεις οτι ψαχνω κανεναν κουκλο επιτυχημενο κτλπ ουτε καν καποιον στη ιδια φαση με εμενα(btw και εγω αφραγκη ειμαι) και ποτε δεν μου αρεσαν πολυ ωραιοι τυποι μιας και δεν ενιωθα οτι μπορει να ενδιαφερονταν για μενα....
Scroll to top icon