ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.1.2020 | 01:26

Πως να σταματησω να ντρεπομαι?

Εξομολογουμαι οτι ντρεπομαι να μιλαω με κοπελες! Ειμαι αρκετα εμφανισιμος (δεν το λεω μονος μου, μου το λενε) ψηλος ξανθος με μπλε ματια και μουσι και οποτε γνωριζω κοπελα κοκκινιζω, η δεν ξερω τι να πω και λεω μλκιες. Με τις παρεες μου ειμαι φουλ χαλαρος, και πλακες κανω και μιλαω πολυ. Με κοπελες ομως δεν εχω λεγειν. Ειχα πολλες ευκαιριες μεχρι τωρα να βρω κοπελα, μεχρι και γνωριμιες τυχαια στο δρομο εχω κανει με κοπελες να με ρωτανε τι χρωμα ματια εχω κλπ για να μου πιασουν συζητηση αλλα εγω σαν κλασικη κοτα λειρατη το επαιζα ντιβα και εφευγα. Παιζω μπασκετ σε ομαδα και εχει και γυναικεια ομαδα που κανει προπονηση μετα απο εμας. Πολλες ερχονται και μας βλεπουν που παιζουμε. Εκει κι αν ειχα ευκαιριες. Θελω πολυ να βρω κοπελα αλλα εχω αποκτησει τη φημη του "δυσκολου" στους κυκλους μου απο δικες μου μλκιες και πλεον δεν με πλησιαζει καμια. Εφτασα 22 χρονων μουλαρι χωρις καμια ερωτικη εμπειρια, μονο κατι χαμουρεματα στο λυκειο, κι αυτα γιατι ειχα πιει 2-3 ποτηρακια. Τι να κανω για να το αλλαξω αυτο? Θα ηθελα πολυ να ακουσω τις γνωμες σας...μηπως αλλαξει κατι...Αυτα απο εμενα, μη σας ζαλιζω κιαλο! Ευχαριστω για το χρονο σας! :)
1
 
 
 
 
σχόλια
Μου άρεσε το "κοτα λειρατη". Με αυτούς που δεν μου μιλάνε καθόλου και είναι σε μία γωνία ή είναι wallflowers δύσκολα θα μιλήσω. Βάζουν οι ίδιοι τον εαυτό τους σε μία δύσκολη- απόμακρη θέση.Συνήθως , σκέφτομαι πως θα πάω στο άσχετο να τους μιλήσω ή ότι μπορεί να θέλουν τον χώρο τους.Υ.Γ Οι καλύτερες συζητήσεις μου έχουν γίνει με εσωστρεφείς.
Scroll to top icon