ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.1.2020 | 21:37

Ζητάω μια λύση

Πείτε μου γιατί δεν χωρίζω ενώ νιώθω ότι δεν είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για μένα; Βρίζει , μιλάει υποτιμητικά, φλερταρει άλλες μπροστά μου και μετά όλα τα αρνειται και μου λέει να μην είμαι χαζουλα και ότι με αγαπάει! Λέει θα μου δώσει μια να πάω από εκεί που ηρθα και θα με χαστουκισει αλλά δεν το κάνει! Εγώ ψαχνομαι με άλλους αλλά ενώ δεν είμαι ούτε αρραβωνιασμένη ούτε παντρεμενη μενω μαζί του.. γιατί; Φοβάμαι ; Συνήθεια; Τι;;;; πώς θα απαλλαγω;
5
 
 
 
 
σχόλια
να φύγεις τρέχοντας τι θέλεις να προχωρήσει και στις πράξεις και όντως να σε χτυπήσει; θα βρεις άλλον μπορεί να αργήσεις αλλα θα βρεις κάποιον που να σε αγαπάει και να σε σέβεται γιατί από ότι λες ο τύπος ούτε σε αγαπάει ούτε σε σέβεται.....φύγε μακριά!!!!!!!!!!!!!!!!
Κοίτα κορίτσι μου αυτος είναι ψευτομαγκας σκέψου απλά θες μια ζωή με ένα βλακα η θες μια ζωή με κάποιον που θα σε αγαπάει??όταν τα ακούω αυτά τρελενομαι..αν ήμουν γυναίκα θα τον χώριζα εκείνη τη στιγμή..μη φοβάσαι τη μοναξιά..όλα θα έρθουν στην ώρα τους..και γενικά μη φοβάσαι..
Ε άμα μου ψάχνεσαι με άλλους, μάλλον δεν σου έκατσε άλλος και σιγά μη χωρίσεις και μείνεις μόνη;Υ. Γ. Γιατί δεν πας σε κάποιον ειδικό; Είσαι σε μια σχέση που σε ρίχνει, βιώνεις κακομεταχειριση και ούτε εσύ είσαι εντάξει. Θα κάνετε διαγωνισμό στο ποιος ρίχνει τα πιο πολλά γκομενάκια ; Αφού δεν είναι υγιές και δεν περνάς καλά, ίσως ο ψυχολόγος σε κατευθύνει να βρεις τη δύναμη που έχεις μέσα σου και να τελειώσεις αυτή την δυσλειτουργική και κακή σχέση.
Scroll to top icon