ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.1.2020 | 17:30

Δεδομενη...

Τι μπορω να κανω για να μην με θεωρει δεδομενη ...τον αγαπαω πολυ ειμαστε μαζι 4 χρονια και οταν αγαπαω αγαπαω αληθινα ειμαι ανοιχτο βιβλιο λεω παντα αυτο που νιωθω και την αληθεια .....αλλα αυτος με θεωρει πολυ δεδομενη αυτο καταλαβαινω εγω πως να του δειξω οτι δεν ειμαι και να τον κανω να φοβαται μην με χασει οπως νιωθω εγω για εκεινον ;;;
4
 
 
 
 
σχόλια
Προσωπικά τα διαφόρων ειδών τσαλιμακια και τερτίπια, για να φοβάται ο άλλος μην σε χάσει, τα βρίσκω γελοία και μιας μορφής χειριστικη συμπεριφορά.Το ζητούμενο είναι να μην νιώθει πως θα είσαι μαζί του υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Η απάντηση σε αυτό νομίζω είναι ο αυτοσεβασμός και η αγάπη για τον εαυτό σου. Αν ξέρει ότι δεν θα ανεχτείς την οποιαδήποτε συμπεριφορά του, τότε δεν θα ε έχει δεδομένη με την κακή την έννοια.
Είναι ανόητο να θεωρείς κάποιον δεδομένο γιατί είμαστε περαστικοί σε αυτή τη ζωή. Τώρα αν μαζί σου νιώθει ασφάλεια, δεν κακό. Αν θεωρεί πως όπως κι αν φερθεί ή δεν φερθεί εσύ θα είσαι εκεί, εσύ αναρωτήσου γιατί μένεις εκεί κι όχι αν αυτός το έχει δεδομένο.Δεν έχω άλλη συμβουλή πλην του όσο μπορείς να μην παραβιαζονται τα όριά σου. Είναι πολύ εύκολο όταν κάνεις μικρές - αρχικά - παραχωρήσεις να τρέφεις μια νοσηρή και εις βάρος σου κατάσταση. Από εκεί και πέρα δεν βρίσκω τον λόγο για τεχνασματα για να μη σε θεωρούν δεδομένο, αν κάπου βουλιάζεις, βρες το κουράγιο και φύγε. Το μόνο άτομο που έχεις πραγματικά ανάγκη είσαι εσύ και οι άλλοι θα πρέπει να κερδίσουν (κι εσύ αντιστοίχως) το δικαίωμα να είναι συνοδοιπόροι σου για όσο.
Κανεις δεν ειναι δεδομενος σε αυτη τη ζωη και σε καμια σχεση. Εσυ αποτι καταλαβαινω, κι αν κανω λαθος με συγχωρεις, εισαι παντα διαθεσιμη και εξαρτημενη απο εκεινον. Σε αυτη τη περιπτωση στηριξου στα ποδια σου, οπως ειπε και ο/η χρηστης Pensiero. Αυτο εννοειται θα γινει σιγα σιγα,καθως θα το επιδιωκεις εσυ στην καθημερινοτητα σου. (υ.σ αν δεν φοβαται μην σε χασει τοτε δεν νομιζω οτι ειναι στο χερι σου να κανεις κατι, αποφαση επαρθη απο τον ιδιο τον ενδιαφερομενο)
Scroll to top icon