ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.1.2020 | 18:26

Κάτι ανάλαφρο, θα ήθελα τις γνώμες των αναγνωστών

Δουλεύω σχεδόν ένα χρόνο σε ένα καφέ, ως μπουφετζού. Έχουμε καθημερινούς πελάτες και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα έχεις αναπτυχθεί οικειότητα. Στο εξάμηνο που δούλευα εκεί, ήδη είχα οικειότητα με τους περισσότερους. Ένας συγκεκριμένος, λοιπόν, άρχισε να μου μιλάει περισσότερο και μου έριχνε κάτι βλέμματα απίστευτα διαπεραστικά και λάγνα, σε σημείο που ερχόμουν σε δύσκολη θέση. Εγώ είμαι λίγο άμπαλη σε αυτά, δεν τα πιάνω με την πρώτη, όμως όταν έβλεπα τον τρόπο που με κοιτούσε, είπα "αυτός με γουστάρει".Παρόλαυτα και επειδή δεν ήθελα να δώσω δικαιώματα στην δουλειά μου, ήμουν μετρημένη, αλλά φιλική. Πάνω που συζητούσαμε για κάτι, μου λέει "έχεις fb να σου στείλω περισσότερες πληροφορίες;" "ναι", του λέω.Άρχισε να μου μιλάει εκεί. Έπειτα από λίγες μέρες μαθαίνω ότι είναι παντρεμένος και περιμένει παιδί! Εντάξει, λέω, ό,τι να 'ναι ο τύπος!Πλέον αφού το έμαθα, τον ρωτούσα πώς πάει η εγκυμοσύνη κλπ. και αυτός απέφευγε να μιλάει γι'αυτό. Τα βράδια μου έστελνε κάτι μηνύματα του τύπου "τι κάνεις τώρα;" "είσαι μόνη;" "θα ήθελα να ήμουν εκεί τώρα" κλπ.Του είπα ότι με φέρνουν σε αμηχανία όλες αυτές οι ερωτήσεις.Βαθιά μέσα μου όμως τον γουστάρω απίστευτα. Έχει κάτι άγριο που με εξιτάρει. Λυπάμαι που το λέω, δεν το έχω πει σε κανέναν, όμως εξομολογήσεις είναι αυτές, μιλάμε ελεύθερα. Εννοείται πως δεν θα κάνω κάτι μαζί του, ενώ μου έχει αφήσει πάρα πολλά περιθώρια.Και αναρωτιέμαι, εσείς ως αναγνώστες και μερικοί πιο ανοιχτόμυαλοι, συμφωνείτε μαζί μου, ως προς τις αναστολές μου;
6
 
 
 
 
σχόλια
Γαμώτο, ήθελα να γράψω και άλλο σχόλιο αλλά δεν βλέπω το πρώτο και δεν θυμάμαι τι έγραψα ακριβώς. Τέλος πάντων, πάω να γκουγκλάρω και το "κάτι ανάλαφρο".
Σε εξιτάρουν οι αγριάδες; Έχω τρομάξει κόσμο και κοσμάκη,αν δεις εμένα αγριεμένη θα φας παντοτινή καψούρα και θα γίνω ο ανεκπλήρωτος έρωτας και το αιώνιο απωθημένο σου.(Πάω να γκουγκλάρω το "ανοιχτόμυαλοι" και το "αναστολές". Καιρός μάλλον να φρεσκάρω τα ελληνικά μου).
Ο τύπος είναι για συνεχή σφαλιαρίδια ( σε στυλ καρατέκα να του δίνει κανείς) και εσύ απλά θα γίνεις μια ωραιότατη στυμμένη λεμονόκουπα που θα σε απολαύσει και μετά θα σε πετάξει. Τι σε εξιτάρει; Το παράνομο; Μια αηδία είναι που αν απλά θα μπεις στη θέση της γυναίκας του και έχεις συνείδηση, δεν θα το κάνεις. Επίσης αν έχεις αξιοπρέπεια και αυτοσεβασμό θα απομακρυνθείς, αφού τον προσβάλλεις κιόλας. Πάντως στη θέση σου θα τον έβαζα στη θέση του και θα ξενέρωνα απίστευτα.
Σοβαρά τώρα το ρωτάς αν είναι δικαιολογημενες; Προσωπικά στη θέση σου θα του έκανα μπλοκ. Τι νόημα έχει να μιλάτε στο fb ενώ ξέρεις που το πάει και ξέρεις ότι είναι παντρεμένος; Το μόνο που εν τέλει καταφέρνεις είναι να έχεις φέρει τον εαυτό σου ένα βήμα πριν κάνεις κάτι μαζί του. Ο τρόπος που είναι διατυπωμενη η ερώτηση δείχνει ότι μάλλον θέλεις να ακούσεις ότι κακώς έχεις αναστολές.
Μας δουλεύεις κανονικά.Απ'τη μία,υποτίθεται,πως δεν θέλεις να κάνεις τίποτα μαζί του κι απ'την άλλη,ψάχνεις άλλοθι,εν ονόματι της ανοιχτομυαλιας.
Scroll to top icon