ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.1.2020 | 12:40

Φοβάμαι...

να το τελειώσω οριστικά.Δεν περνάω καλά μαζί του, μου φέρεται άσχημα, μπορεί να με βρίσει κιόλας αλλά φοβάμαι το μετά. Τι θα γίνει μετά; Τώρα ξέρω οτι υπάρχει κάποιος στην ζωή μου, έστω κι ας μην είναι όπως θα ήθελα η μεταξύ μας σχέση αλλά μετά τι; Τι θα συμβεί μετά; Πόσος καιρός μοναξιάς θα περάσω, χωρίς να με ενδιαφέρει κάποιος άνδρας; Χωρίς να περιμένω μήνυμα απο κανέναν;Να το συνεχίσω μαζί του μέχρι να βρω κάτι άλλο, οχι δεν θα το κάνω επειδή δεν είναι έτσι ο χαρακτήρας μου. Αυτό που με φοβίζει και με τρομοκρατεί είναι η συνέχεια, τι θα γίνει και πότε θα βρω κάποιον να με ενδιαφέρει.
9
 
 
 
 
σχόλια
Τι θα γίνει μετα;;;;;Πιθανές απαντήσεις: 1. Ελευθερία. Θα νιώθεις ελευθερία.2. Θα ασχοληθείς με τον εαυτό σου... Θα στηριχτεις στα ποδια σου και θα κοιταξεις να βρεις την ευτυχια μεσα σου...3. Θα γνωρίσεις νεο κόσμο . Που; Στην καφετέρια που θα πηγαινεις..4. Θα βρεις νεα ενδιαφέροντα να σε γεμίζουν5. Θα φλερτάρεις6. Θα βρεις εναν ανθρωπο να σε σεβεται!!7. Δεν θα μιζεριαζεις!!!
Φαίνεται πιο δύσκολο απ' ό,τι είναι. Όταν βγεις από αυτή τη δυσλειτουργική σχέση θα νιώσεις τέτοια ηρεμία, που δε θα σκέφτεσαι το εάν και πότε θα βρεις τον επόμενο.Πολύ απλά, η ευημερία μας προέχει της τοξικής συντροφικότητας.
πρέπει να φανείς δυνατή και να φύγεις από αυτή τη σχέση, δεν μπορείς να μένεις κάπου μόνο και μόνο επειδή έχεις ωραίες αναμνήσεις από αυτόν στο παρελθον ,ούτε όμως να σε κρατάει στη σχέση ο φόβος της μοναξιάς, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι πρώτων να χωρίσεις και δεύτερων να κοιτάξεις να τα βρεις με τον εαυτό σου και να αγαπήσεις την ελευθερία σου δεν χρειάζεται να έχεις κάποιον για να είσαι ευτυχισμένη.. θα έρθει και ο σωστός στην ώρα του μη βιαστείς.....
Δηλαδή όλες εμείς που χωρίσαμε γιατί ήταν βίαιος κτλ, κάναμε λάθος και έπρεπε να κάτσουμε με κάποιον που μας διέλυε τη ψυχή για να λέμε πως έχουμε κάποιον ενώ υποφέρουμε; Έχει λογική αυτό που επιλέγεις; Έχεις αγάπη προς στον εαυτό σου και αυτοεκτίμηση; Έχεις ανασφάλειες πολλές. Μοναξιά αισθανόμαστε και εμείς αλλά τη προτιμάμε από κάποιον που θα μας βιάζει τη ψυχή καθημερινά. Δεν είναι υγιές να είσαι καλύτερη μόνη σου να ηρεμήσεις και όταν έρθει ο κατάλληλος καιρός να έρθει ο σωστός;
Μπορώ να σου πω από τώρα τι θα γίνει στη συνέχεια εάν χωρίσεις: θα βρεθούν μια χαρά άνθρωποι που θα σου φερθούν άψογα, και εσύ δε θα τους θέλεις γιατί θα είναι ''βαρετοί'' και δε θα σου προσφέρουν την ένταση και την έξαψη που σου δίνει ο τωρινός. Διότι, μη μου πεις, εξαρχής φαινόταν τι φρούτο είναι και προφανώς αυτά που τώρα σε ενοχλούν είναι και εκείνα που σε γοήτευσαν γιατί ήταν και πολύ ''άντρας''.
Αγαπητέ λέτε μια τεράστια αλήθεια αλλά δεν θέλουν να την δεχτούν: ψυχικός μαζοχισμός! Αντλείται ευχαρίστηση από την ταλαιπωρία και το δράμα. Κανείς δεν συνεχίζει καταστάσεις που δεν του αποφέρουν κάτι στο βάθος.
Scroll to top icon