ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.1.2020 | 19:04

Ακόμα

Δε μπορώ να καταλάβω μετα από χρόνια που τελείωσα το φροντηστήριο αγγλικών πώς καταλαβαίνατε μερικοί το listening.Εχώ Χριστό δε καταλάβαινα.Είχα μπροστα μου 5 προτάσεις άκουγα τον τυπά στο ραδιόφωνο και τελείωνε την ακαταλβήστικη ομιλία του και δεν είχα συμπληρώσει ουτε ένα κενό.Αντιθέτως με το ζόρι είχα πάρει το michigan λογω του ότι πάτωσα στο συγκεκριμένο κομμάτι.
2
 
 
 
 
σχόλια
Ακούγοντας μουσική με αγγλικούς (ή οποίας γλώσσας είναι αυτή που μαθαίνεις) στίχους, βλέποντας αγγλόφωνες ταινίες χωρίς υπότιτλους (ίσως με αγγλικούς υπότιτλους στην αρχή), ακούγοντας ξένους σταθμούς WebRadio, βλέποντας native speakers σε κανάλια στο YouTube χωρίς υπότιτλους... Η λίστα περιλαμβάνει πολλά ακόμα, ό,τι βολεύει τον καθέναν, αρκεί να εξοικειωθείς με την φυσική ομιλία στα Αγγλικά. Εξασκείσαι για speaking και listening χωρίς να το καταλάβεις ;-)Συγχαρητήρια για την επιτυχία σου παρά τις δυσκολίες στο συγκεκριμένο κομμάτι!
Scroll to top icon