ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.2.2020 | 01:18

Θέλω ομελέτα χωρίς να σπάσω αυγά

Παιδιά να σας εξομολογηθώ και εγώ με τη σειρά μου κάτι. Δεν έχω αλλού να τα πω.Τα τελευταία δύο χρόνια είχα μείνει πρακτικά χωρίς φίλους/παρέες. Ο λόγος είναι ότι επέστρεψα στο γονεϊκό μου σπίτι (Αθήνα) από την πόλη που φοιτούσα και πέρασα ένα διάστημα εσωστρέφειας. Έχω μόνο μια παιδική φίλη που συναντιόμαστε που και που, και πλέον δεν πολυταιριάζουμε κιόλας. Το Σεπτέμβρη ξεκίνησα διάφορα χόμπυ και μέσω αυτών αναδύθηκαν κάποιες επιφανειακές παρέες και ω του θαύματος μερικά άτομα που θα μπορούσα μελλοντικά αποκαλέσω και φίλους. Και ερχόμαστε στο first world problem μου το οποίο είναι (κλασσικά εικονογραφημένα) ερωτικής φύσεως.Έχω έρθει κοντά σε πλατωνικο επίπεδο με ένα "φίλο" μου. Έχουμε πολλά κοινά και κάνουμε καλή παρέα. Με προσκαλεί συχνά σε δραστηριότητες με τους φίλους του (άντρες και γυναίκες), με τους οποίους περνάω πολύ ωραία και είναι ανοιχτομυαλοι, έξυπνοι άνθρωποι με χιούμορ, όπως και αυτός. Πιστεύω ότι αυτός ο φίλος μου με φλερτάρει διακριτικά (αγγίγματα, κομπλιμέντα, προσκλήσεις, ενθουσιασμός και χωρίς να είναι εξίσου εκδηλωτικός με άλλες γυναίκες). Δεν μου έχει ζητήσει να βγούμε οι δυο μας και μόνο μια φορά βγήκαμε μόνοι μας τυχαία. Μου πέρασε από το μυαλό να του ζητήσω εγώ να βγούμε.Διστάζω όμως. Έχω φάει τόσες χλαπατσες στα ερωτικά. Μπορεί να εξαφανιστεί πάλι από το πουθενά καμία σχέση εξ αποστάσεως. Μπορεί απλώς να του αρέσει το καυλάντισμα. Αν ξεκινήσουμε να βγαίνουμε, δω ότι δεν έχουμε χημεία, πω να το σταματήσουμε και τότε αρχίσει να φέρεται κομπλεξικά; Αν κάτι από αυτά συμβεί, θα σταματήσουμε να κάνουμε παρέα. Ούτε θα μπορώ να κάνω παρέα με τους φίλους και τις φίλες του που μου είναι συμπαθέστατοι. Ακόμα, αν ολα πάνε εντελώς κατά διαόλου ίσως να μη θέλω καν να ξαναπάω στο συγκεκριμένο χόμπυ. Καταλαβαίνω ότι τώρα δεν είμαστε φίλοι. Ούτε γνωριζόμαστε καιρό, ούτε έχουμε ειλικρινή και ισότιμη σχέση. Αλλά δε θέλω να χάσω αυτή την έστω ψευδαίσθηση φιλίας, ούτε και την υπόλοιπη παρέα.Θα είναι βλακεία να σπάσω όλα μου τα αυγά και να μείνω και νηστική στο τέλος ?. Ευχαριστώ όποιον ή οποία το διάβασε!.Λυπάμαι αν το κείμενο είναι χαώδες, και εγώ η ίδια βρίσκομαι σε σύγχυση!
1
 
 
 
 
σχόλια
Αγχώθηκα λίγο έτσι όπως τα παρουσιάζεις, αλλά νομίζω ότι κατάλαβα το "πρόβλημα". Μήπως να χαλαρώσεις λίγο και να χαρείς αυτό που έχεις μέχρι να ξεκαθαρίσει λίγο το τοπίο; ίσως να δεις μια πιο στρέιτ κίνηση από αυτόν αργότερα και να καταλάβεις τις προθέσεις του. Δεν ξέρω πόση παρέα κάνετε αυτούς τους μήνες της γνωριμίας σας, οπότε δε μπορώ να καταλάβω μήπως βιάζεσαι για να προχωρήσει αυτή η κατάσταση μεταξύ σας, ωστόσο, στη θέση σου (εφόσον κιόλας λες ότι δεν είσαι έτοιμη ψυχολογικά να δεχτείς απόρριψη), θα άφηνα τον καιρό να περάσει, να τον γνωρίσω καλύτερα, μπορεί να αποδειχθεί καλύτερος φίλος από σχέση ;)
Scroll to top icon