ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.2.2020 | 22:26

Εγώ η δυνατή..

Πάντα ένιωθα δυνατή, δεν πίστευα στους έρωτες και τις αγάπες, δύσκολα έκανα σχέση, δύσκολα δενόμουν και δύσκολα επηρεαζόμουν και στενοχωριόμουν από συναισθήματα και χωρισμούς.. Έβρισκα χαζό να πέφτει κάποιος στα πατώματα και να χαλάει τη ζωή του για τις σχέσεις και τους χωρισμούς, οτι κανένας δεν το αξίζει αυτό και σε κανέναν δε πρέπει να δίνουμε τόση αξία..Η αλήθεια είναι όταν σε γνώρισα είχα βγεί από κάτι δύσκολο και μακροχρόνιο κι ένιωθα ένα μικρό κενό.. Πρώτη φορά που ένιωθα θλίψη και απογοήτευση και το μόνο που άκουγα ήταν ο έρωτας με έρωτα περνάει..Αλλά ένιωθα δυνατή, άλλωστε έτσι μου έλεγαν όλοι ''εσύ δεν είσαι έτσι, εσύ είσαι δυνατή'' κι έτσι και εγώ η δυνατή το άφησα να περάσει.. Και σε συναντάω και αρχίζω κι εγώ να το πιστεύω.. Να πιστεύω στον έρωτα, στην δυναμή του και στο πως κάποιος μπορεί να σε σημαδέψει για πάντα.. Σήμερα 3 χρόνια μετά το χωρισμό μας, εγώ η δυνατή δε νιώθω δυνατή.. Κι ας το λένε ακόμα όλοι.. Η συμπεριφορά μου άλλωστε δεν δείχνει το αντίθετο, βγαίνω, γελάω, περνάω καλά, κάνω σεξ, δεν μιλάω για σένα αφού ''δεν με νοιάζεις άλλωστε αφού έχουμε χωρίσει''.. Όμως πολύ λίγοι ξέρουν οτι εγω η δυνατή ακόμα δακρύζω με αναμνήσεις, ακόμα ανατριχιάζω αν ακούσω το όνομά σου, ακόμα δε θέλω να σε συναντήσω ούτε τυχαία γιατί φοβάμαι μη λυγίσω και τρέξω να σε πάρω αγκαλιά.. Εγώ η δυνατή έγινα αδύναμη και πια δεν πιστεύω στο ο έρωτας με έρωτα περνάει.. Όχι τουλάχιστον όταν ήταν αληθινός..Το έμαθα με τον πολύ δύσκολο τρόπο οτι ναι κάποιοι άνθρωποι έχουν αυτή τη δύναμη και κάποιες αγκαλιές μπορούν να σε ρίξουν στο πάτωμα.. Καληνύχτα..
1
 
 
 
 
σχόλια
Σε πάτωμα έπεσες καλέ; Μας δουλεύεις;Αφού βγαίνεις, γελάς, περνάς καλά, κάνεις σεξ, δεν μιλάς για τον πρώην,τι άλλο θέλεις σ'αυτή την ζωή για να πεις ότι περνάς μια χαρά;;ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ.
Scroll to top icon