ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.2.2020 | 12:48

Κακη σχεση...

Η μητερα μου και ο συζυγος μου εχουν πολυ κακη σχεση. Δεν μπορουν να τα βρουν με τιποτα και εγω παντα βρισκομαι στη μεση μη ξερωντας τι σταση να κρατησω.
3
 
 
 
 
σχόλια
Σε καταλαβαίνω πιο πολύ από τον καθένα. Υπήρξα παντρεμένη και ήταν πολύ έντονη η σχέση μεταξύ τους. Και έκανα απίστευτα λάθη που μου κόστισαν: τσακωνομουν με εκείνον γτ υπερασπιζομουν τη μητέρα μου και το αντίστροφο. Άρα είχα κακη σχέση κ με τους δύο. Τεράστιο λάθος! Δεν χώρισα γι αυτό, αλλά θεωρώ πως τα πράγματα θα είχαν άλλη τροπή. Μην παίρνεις θέση κ μην πολύασχολείσαι με τη μεταξύ τους σχεση. Εξήγησε και στους δύο τα συναίσθηματα σου, πόσο σε βαραίνει αυτό και πόσο στοιχίζει στο γάμο σου. Αν σε αγαπανε και οι δύο, χωρίς εγωισμούς, θα κάνουν ένα βήμα πίσω και θα ηρεμήσουν. Μετά από αυτό αστούς να κάνουν ότι θέλουν. Μην εμπλακείς για κανένα λόγο!
συνέτισε με ομορφο τρόπο κι τους δυο .................... δε έχει νόημα να κοντραρεσαι με άτομα που ειν πλεον οικογενεια ............... ισχύει κι για τους δυο .............. γιατι ομως υπάρχει κόντρα ??? μηπως κατι έχει συμβει ???η έτσι ??
Scroll to top icon