ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.2.2020 | 01:14

Help me

Είμαι με τον Ζ. 6 μήνες, το πάθος μου γι αυτόν τον άνθρωπο κρατάει ένα χρόνο.Τον γνώρισα στην δουλειά μου , τον ερωτεύτηκα , τον αγάπησα και τώρα πονάω " ψυχικά " μέσα μου που θέλει να με χωρίσει..Έκανα και εγώ κάποια λάθη, γι αυτόν μεν σοβαρά , γι αλλούς δε.. σημασία έχει ότι για αυτόν ήταν λάθη! Παλεύω αυτές τις μέρες με τον εαυτό μου , του έδωσα χρόνο να σκεφτεί, μιλάμε σχεδόν κάθε μέρα , καταλήγουμε να μαλώνουμε που εγώ δεν μπορώ χωρίς αυτόν, του μιλάω για τα συναισθήματα μου, του λέω πόσο τον αγάπησα, πραγματικά θα έκανα τα πάντα γι αυτόν, τον είδα πιο σοβαρά από σοβαρά, έβαλα ακόμα και τον ίδιο μου εαυτο κάτω απ αυτόν για να μαστε καλά! Αυτός το καταλαβαίνει ή κάνει πως με καταλαβαίνει.. μου λέει οτι όλα έσπασαν μέσα του και να αρχίσω να συνηθίζω την απουσία του!Μια ευκαιρία του ζητάω, μια ευκαιρία για να αλλάξω τα πράγματα, να δει τι άνθρωπος είμαι πραγματικά, μια ευκαιρία!Βλέπω όμως ότι διστάζει και φοβάμαι ότι πήρε τις αποφάσεις του.. Πονάω πολύ μέσα μου όμως και μόνο στην ιδέα ότι από δω και πέρα θα πρέπει να είμαι χωρίς αυτόν.. Δεν ξέρω τι να κάνω.. έχω βρεθεί σε πολύ δύσκολες καταστάσεις Αλλά αυτή με τσάκισε.. Πώς μπορώ να τον φέρω πάλι δίπλα μου ; τι να κάνω; Όποια απάντηση σας θα ειναι χρήσιμη για εμένα! Υγ: Να αγαπάτε παιδιά, να λέτε σ'αγαπώ κάθε μέρα , να σέβεστε τους ανθρώπους που σας αγαπούν! Μην τους αφήνετε να φεύγουν!
1
 
 
 
 
σχόλια
Δε νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι κι όσο περισσότερο τον πιέζεις τόσο χειρότερα είναι. Πρέπει να δεχτείς την απόφαση του και να πας παρακάτω. Επίσης, καλό θα είναι να μην συνεχίσεις να τον ενοχλεις αργότερα συστηματικά, γιατί θα χάσεις και την ελάχιστη επαφή που θα μπορούσατε να κρατήσετε.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon