ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.2.2020 | 15:26

ΔΥΣΦΟΡΙΑ

Θέλω να σας πω κάτι αλλά παρακαλώ μην με κορόιδεψετε.Τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα.Οποτε είναι να βγω με κάποιο φίλο ή γενικώς να πάω κάπου παίρνω πάντα μαζί στην τσάντα μου μια αλλαξιά γιατί φοβάμαι μην συμβεί κάτι και κυρίως ότι θα κρυώσω η ότι θα νιώσω άβολα με αυτό που φοράω ή θα με σφίγγεικαι θα πρέπει να αλλάξω.Το αστείο είναι πως σχεδόν ποτέ δεν την έχω χρειαστεί και ενώ έχω προσπαθήσει να μην την πάρω μαζί μου,τότε νιώθω δυσφορία και πρέπει οπωσδήποτε να την έχω μαζί μου. Ολο αυτό με κουράζει αφάνταστα και δε ξέρω πως να το διαχειριστώ...καμοία ιδέα?
13
 
 
 
 
σχόλια
Θα βλέπεις τι θερμοκρασία και τι καιρό εχει εξω και θα ντυνεσαι ανάλογα να νιώθεις άνετα. Πάρε και μια αλλαξια μαζί, πες οτι πας γυμναστήριο, θα έπαιρνες δεν θα έπαιρνες μια αλλαξια αν όντως πηγαινες?
Γιατί σου δημιουργεί δυσφορία δεν κατάλαβα. Τι νιώθεις δλδ.;Εμείς σαν παιδάκια πηγαίναμε ταξίδι μιας ώρας με το αμάξι και η θεία μου έπαιρνε 10 ταπερακια με φαγητά ικανά να ταΐσουν λοχο, μόνο για την περίπτωση που θα πεινασουμε στο δρόμο.
Και πώς ξέρεις, ότι η αλλαξια θα σε βολέψει σίγουρα και δεν θα σε σφίξει κι αυτή;Σκέψου το λίγο, αν θες. Που θες, γι' αυτό έγραψες κι εξομολόγηση, άλλωστε.
Έχω και εγώ παρόμοια θέματα, τα οποία μου δημιουργήθηκαν νομίζω επειδή λείπω πολλές ώρες από το σπίτι. Δεύτερη αλλαξια δεν παίρνω βέβαια, αλλά κουβαλάω σχεδόν πάντα μαζί μου ζακέτα. Γενικά η τσάντα μου έχει μέσα ο, τι μπορείς να φανταστείς.
ρώτα έναν ιδικό να σε συμβουλέψει εύστοχα ......................... αυτοι εχουν συναντήσει περιπτώσεις ανάλογες ..................... ξέρουν τι να συμβουλέψουν νομιζω καλυτερα ...........
Ο θυρεοειδής μου με κάνει να να αναβοσβήνω σαν Χριστουγεννιάτικο δέντρο, το layering με έχει σώσει. Δεν χρειάζεται να κουβαλάς αλλαξιά, αρκεί να φοράς κομμάτια καλής ποιότητας για να αναπνέει το δέρμα, τα οποία μπορούν να αφαιρεθούν αν νιώσεις δυσφορία. Πχ αντί να φορέσεις ενα χοντρό πουλόβερ κι ένα μπουφάν, μπορείς να βάλεις ένα πουκάμισο, ένα λεπτό v πλεκτό, ένα δερμάτινο τζάκετ και ένα κασκόλ-εσάρπα. Θα είσαι το ίδιο ζεστά, αλλά θα μπορείς να παίξεις αν θες να φύγει κατι, χωρίς να νιώσεις άβολα.
Scroll to top icon