ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.2.2020 | 14:37

Ότι κοροϊδεύεις το λουζεσαι

Βρέθηκα και γω ερωτοχτυπημενη με δεσμευμένο. Δεν το ήξερα βέβαια το έμαθα αργότερα.Ομως δεν ξεκόλλησα. Ξενέρωσα λίγες μέρες και μετά πάλι πιστή στην καψούρα μου. Αυτός να το παίζει μετρημένος αλλά να μη ξεκολλάει τα μάτια του από πάνω μου. Και όλο δίπλα μου να καταλήγει. Για αφορμές τύπου με χτυπουσε το ερκοντισιον εκει. Και ένα θέατρο του παραλόγου με λίγα λόγια. Να τον βλέπω έξω με τη δικιά του και να κάθεται αυτός παγωτό. Χωρίς να χαιρετιομαστε καν. Γιατί ρε φίλε δε χαιρετάς όταν δεν είσαι μόνος; Από μόνο του αυτό δείχνει ύποπτο. Γιατί όταν δε μας καίγεται καρφί για κάποιον τον χαιρεταμε ακόμα και με γκόμενα-ο δίπλα. Η κάνω λάθος; Τελοσπαντων τι σημασία έχει. Αν ήθελε πραγματικα θα ήταν εδώ τώρα . Θα χορταινα να τον κοιτάζω. Θα χαιδευα το μούσι του και θα έλιωνα με τις ρυτίδες στα μάτια του όταν χαμογελάει. Γιατί έτσι είναι ο έρωτας. Να μη σταματάς να ονειροπολεις.
3
 
 
 
 
σχόλια
Αντιλαμβάνομαι το να γουστάρεις κάποιον χωρίς να γνωρίζεις ότι είναι δεσμευμένος, είναι κάτι που το πέρασα κάποια στιγμή και η αποκάλυψη της αλήθειας όντως ήταν επώδυνη. Από την άλλη πλευρά, και συ η ίδια μάλλον το ''συντηρείς'' με τον τρόπο σου όλο αυτό, ίσως γιατί ενδόμυχα κάτι ελπίζεις μέσα σου, κάτι ανομολόγητο.Ξέκοψε και μην ασχολείσαι καθόλου, δεν είσαι προτεραιότητά του και δε θα γίνεις, ίσως να είσαι μία ευχάριστη περιπέτεια της πλάκας.
Ρε Διογένη δώσε κάνα μέιλ να σου λέω τα δικά μου να μου τα λες κ εμένα τόσο απλά λιτά και ρεαλιστικά. Πέρα απ' την πλάκα έχεις την πιο ορθή άποψη απ' όλους εδώ μέσα. Χρειάζεται ένας σχολιαστής σαν εσένα. Μπράβο Χαίρομαι να σε διαβάζω.
Scroll to top icon