ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.2.2020 | 01:21

Έλεος.

Είναι από τις κοπέλες που λένε ότι αδικούνται γιατί είναι όμορφες και μόνες, το όμορφες είναι σχετικό όμως το πιστεύουν οι ίδιες και οι μητέρες τους. Ακόμη και αν ήταν οι ομορφότερες πάλι μόνες θα ήταν ή με κάποιον που δεν τον θέλουν οι αξιόλογες κοπέλες. Τελευταία μας έλεγε ότι οι χοντρές και οι άσχημες έχουν όλες άντρα και ότι οι όμορφες μένουν στο ράφι. Έλεγε ότι ο πρώην της παντρεύτηκε μια άσχημη υπέρβαρη που είναι μεγαλύτερή του. Σήμερα είδα τον πρώην της με τη γυναίκα του,έπαθα πλάκα με την κοπέλα είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα πληθωρική και γοητευτικότατη. Αντί να ασχολείται με τους άλλος και να γελοιοποιείται με όσα λέει,καλύτερα να ψάξει να βρει τι φταίει που δεν την θέλουν οι αξιόλογοι άντρες για σχέση. Ανάλογες βλακείες ακούω και από άλλες ψωνισμένες χωρίς κανένα περιεχόμενο, μερικές λένε ότι οι άντρες δεν "τολμάνε" να τις πλησιάσουν για αυτό είναι μόνες. Οι ίδιες πάλι λένε ότι πέφτουν σε μαλάκες που θέλουν μόνο σεξ, άρα δεν φοβούνται να τις πλησιάσουν αφού κάνουν σεξ τι βλακείες μας λένε. Καμιά φορά αναρωτιέμαι αν ακούνε τι λένε και αν διαβάζουν τι γράφουν στο διαδίκτυο.
7
 
 
 
 
σχόλια
Σε μια ρηχη εποχη οπως η δικη μας ειναι δυσκολο να βρουμε καποιον που στ αληθεια θα εχει εναν αξιολογο χαρακτηρα...τωρα αυτες που προσπαθουν να δικαιολογησουν τη μαγκουφια τους λεγοντας τις χοντρες,τις τσουλες,τις κακοψυχες τυχερες για μενα ειναι βαθια κομπλεξικες...εχω δει οτι ολα τα ειδη χαρακτηρα μπορουν να εχουν καποιον...εγω εχω μια φιλη ετων 31 που ειναι παρθενα ειναι ελκυστικη ομως δεν εχει καποιον και της φταινε αυτες οι ασχημες που με το μπλα μπλα τραβανε την προσοχη των αντρων...η ιδια ομως ειναι κυκλοθυμικη, εχει συμπεριφορα 5αχρονου σε πολλες περιπτωσεις και κοιταει αντρες μοντελα οι οποιοι κοιτανε επισης γυναικες μοντελα και κωλοπετσωμενες..αυτη ειναι φλωρακι σε σχεση με αυτες και πολυ σνομπ...μεσα της εχει μια ευαισθητη καρδια ομως το πρωτο πραγμα που θα δει καποιος ειναι αυτο..το σνομπ..ακομα και γω που την ξερω πολλα χρονια οταν βγαινουμε παιρνει ποζες εγω ειμαι θεα και σεις σκουλικια...οι αντρες αυτα δεν τα θελουν..της εχω πει να χαλαρωσει και θα βρει...το θεμα λοιπον ειναι τι ειμαστε αλλα και τι ψαχνουμε και να κανουμε λιγη αυτοκριτικη δε βλαπτει...ειμαι γεματη οχι χοντρη αλλα εχει τυχει να κανω κ σχεση με πολυ γυμνασμενους αντρες φανταζομαι λογω προσωπικοτητας...ειμαι ανοιχτος τυπος και ευχαριστος και νομιζω αυτο τραβαει....για μεγαλη περιοδο ουτε εγω εβρισκα καποιον και αναρωριομουν τι εφταιγε...ψηλη ειμαι ωραια ειμαι ομως καταλαβα οτι ημουν επιθετικη και αυστηρη...οταν το καταλαβα προσπαθησα να το διορθωσω επισης βοηθησε και η δουλεια που με εκανε να συναναστραφω με αντρες οποτε χαλαρωσα και ετσι βρεθηκαν οι ευκαιριες...be yourself! Το χειροτερο ειναι να κατωτερωνεις τον εαυτο σου αλλα και να τον εξυψωνεις χωρις λογο...χαλαρωστε κοιταξτε τον καθρεφτη, δειτε τι ειστε σαν κριτης, τι εικονα βγαζετε στους αλλους, διορθωστε τα χαλια σας και να ξερετε που κυμαινεστε ηθικα,μορφωτικα,εμφανισιακα και βρειτε κατι αναλογο...
Οι δύο πλέον ελαστικές έννοιες της ελληνικής καθομιλουμένης είναι οι εξής: ''καλό παιδί'' και ''εμφανίσιμη γυναίκα''. Χωράνει όλους και όλες. Και εκεί αρχίζουν τα μπερδέματα να αναρωτιούνται κάποιοι πώς γίνεται να είναι καλά παιδιά και μόνα και κάποιες εμφανίσιμες και μόνες.
εσύ γτ ασχολείσαι με το τι κάνουν ή τι λένε οι άλλες κοπέλες?? Ασχολείσου καλύτερα με τα χάλια σου σίγουρα θα έχεις πολύ δουλεία να κάνεις!!
"Ακόμη και αν ήταν οι ομορφότερες πάλι μόνες θα ήταν ή με κάποιον που δεν τον θέλουν οι αξιόλογες κοπέλες. "Λάθος! Μεγα λάθος! Υπάρχουν πολλές σκυλιτσες που είναι σε σχέση και μάλιστα με πολύ καλά παιδιά. Τα οποία συχνά επειδή πληγωνονται, μετά γίνονται και αυτοί μαλακες.
Scroll to top icon