ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.2.2020 | 03:17

Δεν έχω φίλους τα τελευταία χρόνια παρά μόνο γνωστούς...

Γειά σας αγόρι εδώ 22 . Τα τελευταία 3-4 χρόνια δεν έχω φίλους. Τι εννοώ μ'αυτό η μόνη μου συναναστροφή με συνομίληκους μου είναι στη σχολή ναι εκεί θα κάτσω ίσως πούμε 2 κουβέντες κτλπ. Αλλά εκτός σχολής είμαι πάντα μόνος μου κανείς απο τα παιδιά της σχολής δεν μου ζητάει να βγούμε γιατί έχουν δικές τους παρέες απο πριν ενώ οι δικές μου δεν αποδείχτηκαν και οι καλύτερες χαθήκαμε με πολλούς παιδικούς μου φίλους ενώ οι υποτιθέμενοι κολλητοί μου στο λύκειο κάνανε άλλες παρέες σταμάτησαν να με υπολογίζουν απο το πουθενά. Εκείνη την περίδο πέρασα και μια δύσκολη οικονομική περίοδο. Τέλος πάντων δεν θέλω να με λυπάται κανείς γενικά και έχω συνηθίσει με την μοναξιά αλλά υπάρχουν στιγμές που λυγίζω. Αυτό που θα ήθελα είναι άτομα να βγαίνουμε έστω 1 φορά τη βδομάδα οπουδήποτε δεν με νοιάζει και πλατεία αράζω. Συμβουλές του τύπου βγες έξω να γνωρίσεις άτομα όποιος βρίσκεται στην ίδια θέση με μένα καταλαβαίνει δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται. Αν κάποιος νιώueiει το ίδιο ας μου στείλει [email protected] :)
2
 
 
 
 
σχόλια
Κοιτα να δεις, η ταυτιση μαζι σου μου ειναι πολυ μεγαλη. Κι εγω οπως κι εσυ βγαινω που και που μετα το μαθημα και αυτο. Για να βρεις αλλους φιλους πρεπει να ανοιχτεις να δωσεις ευκαιριες και παντοτε να τολμας να μιλας σε νεους ανθρωπους. Μην αφησεις ποτε τα αρνητικα αισθηματα να σε κυριευουν.
Scroll to top icon