ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.2.2020 | 04:47

Ανύπαρκτη προσωπική ζωή

Είμαι 26 ετών, λεσβία και δεν θυμάμαι πότε να είχα προσωπική ζωή. Από την ενηλικίωση που αποδέχτηκα την σεξουαλική μου ταυτότητα συνειδητοποίησα ότι οι τρόποι για μια νέα γνωριμία ερωτικού ενδιαφέροντος είναι η το διαδίκτυο η τα μαγαζιά με γκέι ταυτότητα. Τα δοκίμασα και τα δύο και γνώρισα κοπέλες και στα δύο. Προχώρησα για να καλυφτούν κάποιες ανάγκες αλλά στην ουσία δεν ήταν ποτέ αμοιβαίο καθώς μου άρεσαν λίγο. Σε κάποια φάση αποφάσισα να μην συμβιβάζομαι με κοπέλες που μου αρέσουν λίγο και από τότε είμαι πιο μόνη από ποτέ. Πλέον οι απρόσωπες γνωριμίες μέσω ίντερνετ με αγχωνουν απίστευτα και στα συγκεκριμένα μαγαζιά δεν πολύ βγαίνω,διότι δεν τα προτιμάει η παρέα μου. Θα ήθελα πολύ να βρω την κατάλληλη στην καθημερινότητα μου αλλά αυτά συμβαίνουν μόνο με τους στρέιτ ανθρώπους. Άραγε η προσωπική μου ζωή θα είναι ανύπαρκτη και μετά από 10 χρόνια; Πολύ πιθανόν.
1
 
 
 
 
σχόλια
Γιατι να ειναι ανυπαρκτη η προσωπικη σου ζωη που λες? Επικεντρωνεσαι μονο σε δυο / ιντερνετ και γνωστα στεκια,ξερεις ποσες κυκλοφορουν εκει εξω? Εννοω να πας και σε αλλο μερος ας ειναι και στεκι διχως ετικετα που λεει ο λογος,κι εκει μπορεις να κανεις γνωριμια,αυτο θελω να σου πω.Απλα μη μενεις μονη και αυτοαρνητικοπροβαλλεσαι,οτι ετσι θα ειμαι παει και τελειωσε.Οχι.Βγες εξω και πηγαινε με την παρεα σου και αλλου.Κυκλοφορεις και με ΜΜΜ εκει να δεις τι γινεται.Η στη δουλεια σου για παραδειγμα ή σε παρεες αλλες.Κυνηγησε το αυτη ειναι η συμβουλη μου.Οτι ποθεις κυνηγησε το........και οτι σε ρημαξε γονατισε το!Και κάποιες διαδρομές,δεν πρέπει να έχουν τέλος.
Scroll to top icon