ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.2.2020 | 21:41

Κοροϊδία

Εδώ και χρόνια διαχειρίζομαι τους λογαριασμούς του πατέρα μου μέσω πληρεξουσίου. Το θέμα είναι ότι μ έδωσε κάποτε και κάποια χρήματα κρυφά από όλους Και τώρα συνεχίζει να μου δίνει. Δε τα ξοδεύω τα μαζεύω και έχω σκοπό όταν έρθει η ώρα να τα μοιραστώ με τον αδερφό μου. Αλλά προς το παρόν νιώθω ασχημα με την ολη μυστικότητα και την κοροϊδία που Ρίχνω του αδερφού μου. Δεν είναι αδικία αυτό στον αδερφό μου από μεριάς του πατέρα μου? Αλλά και από εμένα όταν μάθει? Αν και επαναλαμβάνω έχω σκοπό να τα μοιραστώ όλα. Να μιλήσω με τον πατέρα μου? Είναι λίγο απόλυτος! Να μιλήσω με τον αδερφό μου? Από τα νεύρα του θα τα πει όλα. Τι κανω?
7
 
 
 
 
σχόλια
Το θέμα σου είναι η διάκριση που κάνει ο πατέρας σου, σωστά; Εφόσον νιώθεις όπως νιώθεις, δεν έπρεπε να δεχτείς τα χρήματα εξαρχής.Τώρα η μ@λ@κι@ έγινε. Μη λες κουβέντα, κράτα κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα κι όταν έρθει η ώρα να τα μοιραστείς, πες ότι έκανες αποταμίευση.Ή τέλος πάντων βρες κάτι.Και ζήσε με αυτό.
Αυτά τα χρήματα έχουν καποιον απώτερο λογο που δίνονται? Ή απλα σε σένα έχει αδυναμία και στα δίνει? Ειναι λίγο αδικία για τον αδερφό σου αμα το μαθει. Όσο δεν το γνωρίζει δεν υπάρχει λογος να φοβάσαι και να νιώθεις τύψεις απλα καθησύχασε τον μπαμπά σου να μην πει τίποτα ακόμη μέχρι να το πεις εσύ στον αδερφό σου. Απο τη στιγμή που θα τα μοιραστείτε δεν υπάρχει θέμα, αν κι εγώ προσωπικά αμφιβάλλω για την "εγγύηση" που δίνεις οτι τελικά θα υπάρχει μοιρασιά. Έχουν δει πολλά τα ματια μου που ο άλλος στο τελευταιο πεντάλεπτο να το πω έτσι έχει αλλάξει γνώμη και τα έχει πάρει όλα. Οπως θέλεις. Αλλά απο τη στιγμη που δεν το ξέρει δεν υπάρχει λογος ανησυχίας. Ο αδερφός ειναι σε οικονομικά καλύτερη θέση απο σένα? Αν εμένα ο αδερφός μου ήταν σε πολύ καλύτερη οικονομική θέση κι εγώ ήμουν στη δική σου θέση που ο πατέρας για το λογο αυτό θα με βοηθούσε κρυφά, εγώ προσωπικά στο λέω δεν θα το έλεγα ποτέ. Έχω τους λόγους μου, δεν υπάρχει αδελφική αγάπη και καλοσύνη εκτός απο καποιες μετρημένες περιπτώσεις. Οτι προλαβεις να πάρεις λοιπον αυτό ειναι. Προσωπική καθαρά γνώμη μου έτσι?
Scroll to top icon